13 yıldır kayıp olan Fatma Çelik nerede? – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. 13 yıldır kayıp olan Fatma Çelik...

13 yıldır kayıp olan Fatma Çelik nerede?

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Haziran 2021 Çarşamba - 12:20Güncelleme: 16 Haziran 2021 Çarşamba - 15:45
13 yıldır kayıp olan Fatma Çelik nerede?

Denizli’de 13 yıl önce kaybolan ve cinayete kurban gitmesinden şüphelenilen Fatma Çelik’in izi “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programında sürülüyor. Çelik’in cinayete kurban gitmiş olabileceği iddia edilirken, gizli tanığın gösterdiği yerde ise çok sayıda kemik bulunduğu bildirildi.

ATV’de yayınlanan “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programında, yıllar önce Denizli’de kaybolan Fatma Çelik’in bulunması için bilgiler aktarılırken, programa telefon bağlantısıyla katılanlar da bildiklerini paylaşıyor.

Kaybolan Çelik’in annesi Yurdagül Çelik, kızının bulunmasını isterken, programda yer verilen iddiaya göre, kaybolan Fatma Çelik’le ilgili ortaya çıkan gizli tanık yer gösterdi. Burada çok sayıda kemik bulundu. Ancak, bulunan kemiklerle ilgili henüz detaylı bilgi paylaşılmadı.

“BURDUR’A GİTTİ, İLGİLENMEDİM”

Kayıp Fatma Çelik’in kaybolmadan önce birlikte yaşadığı V.K., telefonla katıldığı programda Müge Anlı’nın “Fatma Çelik’e ne oldu merak etmedin mi?” sorusuna “Bilmiyorum. Burdur’a gittikten sonra ilgilenmedim. Mekan işletiyorum. Başka kadınlarla da yaşandım. 6-7 yıl birlikte olduğum bayanlar var. Beraber olduklarımdan iyi ayrıldıklarım iyi, iyi ayrılmadıklarım kötü söyler” yanıtını verdi.

“TAVERNAYA SİLAHLI BASKIN” İDDİASI

Programa katılan ve ismini vermeyen bir kadın da Fatma Çelik’in öldüğünün konuşulduğunu söyleyerek, “Bir gün çalıştığım tavernaya geldi. Çok alkollüydü. Beni çıkarmaya çalıştı. Tartışma çıkınca silahla basacağını söyledi. Dediğini de yaptı. Beş dakika sonra basıldı, mekan sahibi vuruldu” ifadelerini kullandı.

V.K. bu iddiayı da “Mekan taramadım. Mekan tarayan elemanım da olmadı. Olursa emniyet kayıtlarında geçer. Böyle bir şey yaşanmadı. Kavgam var. Öldürme, yaralama olayım yok” karşılığını verdi.