1 hafta önce bırakıp kaçmak zorunda kalmışlardı, bu kez çaldılar – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. YAŞAM
  4. /
  5. ASAYİŞ
  6. /
  7. 1 hafta önce bırakıp kaçmak zorunda...

1 hafta önce bırakıp kaçmak zorunda kalmışlardı, bu kez çaldılar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Aralık 2020 Perşembe - 12:14Güncelleme: 24 Aralık 2020 Perşembe - 12:14
1 hafta önce bırakıp kaçmak zorunda kalmışlardı, bu kez çaldılar

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, birkaç gün önce klima motorunu çalmaya çalışırken vatandaşlar tarafından sopayla kovalanan hırsızlar, ikinci girişimlerinde başarılı oldu.

İlçenin Sümer Mahallesi’nde 16 Aralık gecesi meydana gelen olayda,  duvarda montajlı olan klima motorunu yerinden söken hırsızlar vatandaşlar tarafından sopayla kovalanmıştı. Polisin olay ilgili soruşturması devam ederken vazgeçmeyen hırsızlar, aynı işyerine tekrar geldi.

• Vatandaşlar hırsızları sopayla kovaladı

Güvenlik kameralarına yansıyan olayda, şüphelilerin işyerinin çevresinde gezerek keşif yaptığı belirlendi. Gece saatlerinde gelen hırsızlar bu kez yerinden söktükleri klima motoruyla kayıplara karıştı.

Coronavirüs salgını sebebiyle işyerinin uzun süredir kapalı olduğu belirten işletme sahibi Rahim Er, “Sümer Mahallesinde bulunan işletmemiz coronavirüsten dolayı uzun zamandır kapalı. Bu sebeple şüpheliler daha önce de klima motorlarını çalmaya gelmişlerdi. Daha önce başaramadılar ama şimdi klima motorlarımızı almışlar. İşletmelerimiz kapalı olduğu için bu olayların devamının geleceğini düşünüyoruz” dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DENİZLİ (İHA)