Uluslararası turnuvada tenisçileri Denizli markası TurkishTowels sardı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Uluslararası turnuvada tenisçileri Denizli markası TurkishTowels...

Uluslararası turnuvada tenisçileri Denizli markası TurkishTowels sardı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 26 Nisan 2021 Pazartesi - 15:57Güncelleme: 26 Nisan 2021 Pazartesi - 15:57
Uluslararası turnuvada tenisçileri Denizli markası TurkishTowels sardı

TEB-BNP Paribas Tenis Şampiyonası’nda mücadele eden sporcuları Denizli markası TurkishTowels sardı.

Türkiye Tenis Federasyonu İstanbul Tenis Merkezi’nde, 19-25 Nisan 2021 tarihleri arasında düzenlenen uluslararası turnuvaya Büyükakçay, Elise Mertens, Sorana Cirstea, Sara Errani, Ana Konjuh, Qiang Wang, Anastasia Potapova, Katerina Siniakova, Christina Bucsa gibi ünlü tenisçiler katıldı.

Birbirinden zorlu, çekişmeli ve heyecanlı geçen karşılaşmalar sonunda final Rumen tenisçi Sorana Cirstea ile Belçikalı tenisçi EliseMertens arasında oynandı. Cirstea, Mertens’i 2-0 ile yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Bu turnuvada Denizli İhracatçılar Birliği de (DENİB) “TurkishTowels” markasıyla yer aldı. TurkishTowels markasıyla son yıllarda önemli etkinliklerde yer aldıklarını belirten DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Türk havlusunun markalaşma potansiyeli yüksek bir ürün olduğunu belirterek şöyle devam etti:

“Denizli İhracatçılar Birliği olarak Türk havlusunu markalaştırma çalışmalarımız devam ediyor. Turkish Towels markamızla son 7 senede 20’nin üzerinde ülkede gerçekleşen 70’e yakın etkinliğe imza attık. Tarihi bir değeri olan Türk havlusu aynı zamanda geleceğe de emin adımlarla yürüyor. Geçtiğimiz yıllarda çeşitli spor organizasyonlarında ilimizde üretilen havlular boy göstermişti. Olimpiyatlarda, Dünya Kupalarında ve uluslararası üst düzeydeki pek çok organizasyonda sporcuları yalnız bırakmamıştık.

Bu defa da, geçtiğimiz yılın eylül ayının ardından, TEB-BNP Paribas Tenis Turnuvası’nda Turkish Towels markamızla bir kez daha ünlü tenisçilerin yanında yer almayı sürdürdük. Turnuvada şampiyonluk için kıyasıya yarışan tüm sporcuları tebrik ediyoruz. Bu tarz turnuvalardan sonra Türk havlusunun kalitesinin çeşitli mecralarda uluslararası anlamda da takdiri aslında kazananın bir anlamda Turkish Towels olduğunu gösteriyor.”