Uçuş keyfi elektrik direğinde bitti – D20Haber
10.05.2025, Cumartesi
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Uçuş keyfi elektrik direğinde bitti

Uçuş keyfi elektrik direğinde bitti

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Mayıs 2017 Çarşamba - 21:13Güncelleme: 24 Mayıs 2017 Çarşamba - 21:13
Uçuş keyfi elektrik direğinde bitti

Pamukkale’de yamaç paraşütü atlayışı yapan sporcunun keyifli başlayan uçuşu, kuzey kapısındaki iniş noktasında biraz maceralı bitti. Elektrik direğinde asılı kalan sporcuyu, arkadaşları kurtardı.

Pamukkale’yi kuş bakışı gören Dinamit Tepesi’nden yamaç paraşütü ile havalanan M.Ç., bir süre gökyüzünde kaldı. Beyaz cennetin travertenleri ve tarihi yapılarıyla sunduğu doyumsuz güzelliği kuşbakışı izledi.

Haberin DevamıReklam




Sonra da kuzey kapısının bulunduğu yerdeki alana iniş için alçalmaya başladı. Yere ayak basmasına metreler kala paraşüt elektrik direğine asılı kaldı. Bir süre asılı duran paraşütçü, arkadaşları tarafından yere indirildi. Yamaç paraşütü de AYDEM ekibi tarafından takılı kaldığı direkten alınarak M.Ç.’ye teslim edildi.