Tenisin ünlü isimleri TEB BNP’de Denizli havlusu Turkish Towels ile kurulandı – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Tenisin ünlü isimleri TEB BNP’de Denizli...

Tenisin ünlü isimleri TEB BNP’de Denizli havlusu Turkish Towels ile kurulandı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Eylül 2020 Pazartesi - 13:03Güncelleme: 14 Eylül 2020 Pazartesi - 13:03
Tenisin ünlü isimleri TEB BNP’de Denizli havlusu Turkish Towels ile kurulandı

TEB BNP Paribas İstanbul Tenis Şampiyonası’na katılan sporcular, birçok uluslararası turnuvada olduğu gibi, yine Denizli’nin marka havlusu Turkish Towels ile kurulandı.

TEB BNP Paribas İstanbul Tenis Şampiyonası, 3-13 Eylül tarihleri arasında yapıldı. Şampiyonaya Çağla Büyükakçay,Svetlana Kuznetsova, Eugenie Bouchard, Caroline Garcia,Heather Watson, Patricia Maria Tig, Magda Linette başta olmak üzere çok sayıda tenisçi katıldı.

Tenis kordundaki kıyasıya mücadelede sıcak havayla birlikte ter döken sporcular, verilen molalarda Denizli markası olan Turkish Towels ile kurulandı. 38 ülkede yaklaşık 60 televizyon kanalından canlı yayınlanan turnuvada, tenisçiler omuzlarında taşıdıkları havlular ile Denizli’nin de reklamını yaptı.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Turkish Towels markasının son yıllarda önemli organizasyonlarda boy gösterdiğini belirterek, Türk havlusunu dünya markası yapma hedefiyle çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Turkish Towels markasıyla son 6 yıl içinde 20’den fazla ülkede 60’ın üzerinde etkinlik gerçekleştirdiklerini belirten Memişoğlu, “Geçmiş dönemde Dünya kupalarında, Avrupa şampiyonalarında ve Olimpiyatlarda ilimizde en üst kaliteyle üretilen havlular, sporcular tarafından kullanılmıştı. Gerek kalitesi gerek kullanım rahatlığı anlamında sporcular tarafından çok beğenilen Türk havlusu, uluslararası organizasyonlarda sahne almaya devam ediyor” dedi.