Teknik direktör Bülent Uygun PAÜ’de – D20Haber
17.05.2024, Cuma
17 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Teknik direktör Bülent Uygun PAÜ’de

Teknik direktör Bülent Uygun PAÜ’de

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Kasım 2017 Perşembe - 17:57Güncelleme: 23 Kasım 2017 Perşembe - 17:57
Teknik direktör Bülent Uygun PAÜ’de

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Spor Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen,“Futbolda Liderlik” konulu konferans, ünlü spor adamı Bülent Uygun’un katılımıyla gerçekleşti. Uygun, istikrar için bilimsel çalışmaya vurgu yaptı.

Birçok Süper Lig takımında teknik direktörlük yapan Bülent Uygun konferans vermek üzere PAÜ’ye geldi. Vereceği konferans öncesinde PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ı ziyaret eden Uygun, öğrencilerle buluşacak olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uygun, ziyaretin anısına Rektör Bağ’a kitabını hediye etti.

Haberin DevamıReklam




Uygun, daha sonra Spor Bilimleri Fakültesi’nde düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katıldı. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Bülent Ağbuğa’nınmoderatörlüğünde gerçekleşen “Futbolda Liderlik” konulu konferansta konuşan Uygun, Türk insanının liderlik vasfıyla yoğrulduğunu, dolayısıyla bu özelliğin Türk antrenörlerinin başarısında payı olduğunu, ancak salt bu vasfın yeterli olmadığını, istikrar için tüm spor branşlarında olduğu gibi futbolunda bilimle birlikte yol alınması gerektiğinisöyledi.

Konferans, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Ağbuğa’nın, Teknik Direktör Bülent Uygun’a plaket takdimi ile son buldu.