Tan Gençlik ve Spor Kulübü, masa tenisinde süper lig yolunda – D20Haber
19.04.2024, Cuma
11 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Tan Gençlik ve Spor Kulübü, masa...

Tan Gençlik ve Spor Kulübü, masa tenisinde süper lig yolunda

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Mayıs 2021 Pazartesi - 09:37Güncelleme: 24 Mayıs 2021 Pazartesi - 12:54
Tan Gençlik ve Spor Kulübü, masa tenisinde süper lig yolunda

Tan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Kadınlar Masa Tenisi Takımı, doludizgin gidiyor. Oynadığı 9 karşılaşmanın tamamını kazanan Denizli temsilcisi, süper lig için play-off maçlarına çıkacak.

Tan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Kadınlar Masa Tenisi Takımı, mücadele ettiği Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 1.Ligi’nde başarılı bir sezon geçiriyor. Kocaeli’de oynanan ikinci etap maçlarında 9 karşılaşmanın 9’unu da kazanarak, ligin üst basamağında yer aldı. Bu sonuçlara göre Süper lige çıkmak için play-off maçlarına katılmaya hak kazandı.

Takım antrenörü Bahri Kaya, yaptığı açıklamada, “Birbirinden zorlu 9 maç oynadık ve 9’unu da kazandık. Bu etapta Kocaeli Kağıtspor, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Masa Der, Büyük Kolej, Antalyaspor, Ankaragücü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kütahya Seramik Spor ve Balıkesir ile karşılaştık. Kız takımımız bu maçların hepsini kazandı” dedi.

Kulüp başkanı Tevfik Tan ise “Sporcularımızın başarılı sonuçlar alması hem benim için hem de kulübümüz için çok güzel. Sporcularımızın finalde de aynı başarıyı sergileyeceğine inanıyor ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Tan Gençlik ve Spor Kulübü Kadınlar Masa Tenisi Takımı Hande Özcan, Pınar Şen, Dilan Tek, Nisanur Dersal, Sevdenur Özkaya ve Buse Elver’den oluşuyor.