Şeyda ve Reyhan’ın hedefi milli takımla Tokyo Olimpiyatları – D20Haber
20.04.2024, Cumartesi
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Şeyda ve Reyhan’ın hedefi milli takımla...

Şeyda ve Reyhan’ın hedefi milli takımla Tokyo Olimpiyatları

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Aralık 2017 Perşembe - 09:45Güncelleme: 21 Aralık 2017 Perşembe - 09:45
Şeyda ve Reyhan’ın hedefi milli takımla Tokyo Olimpiyatları

Avrupa ikincisi olan Goalball Kadın Milli Takımı kadrosunda yer alan Şeyda Nur Kaplan ve Reyhan Yılmaz, yeni hedeflerini 2020 Tokyo Olimpiyatları olarak açıkladı.

Goalball Milli Takımı’nın başarılı sporcuları Reyhan Yılmaz ve Şeyda Nur Kaplan, Görme Engelliler Okulu Müdürü Mahmut Çiçek ile Beden Eğitimi Öğretmeni Hüseyin Atmaca, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.

Eylül ayında Finlandiya’da gerçekleşen Goalball Avrupa Şampiyonası’na katılan milli takımın kadrosunda yer alan Reyhan ve Şeyda, İbanoğlu’na Avrupa ikinciliğine ulaşmanın hikayesini, çalışmalarını ve hedeflerini anlattılar. Derslerden artan zamanı sporla değerlendirdiklerini söyleyen sporcular, 2018 yılı mayıs ayında İsveç’te Dünya Şampiyonası’na çıkacaklarını, oradan alacakları derecenin 2020 Tokyo Olimpiyatları için kota almak anlamı taşıdığını ifade etti.

SALONA KAVUŞMAK UFKU AÇTI

Görme Engelliler Okulu’na kazandırılan Goalball Spor Salonu’nun sporculara büyük fayda sağladığını ifade eden Okul Müdürü Mahmut Çiçek, öğrencilerinin spor başarılarının yanı sıra akademik olarak da oldukça başarılı olduğunu söyledi.

İBANOĞLU: HAYALLERİNİZİN PEŞİNDEN KOŞMALISINIZ

İlk olarak milli takımı hayal ettiklerini ve o hayale kavuştuktan sonra kendilerine olimpiyatlara katılma hedefi koyduklarını söyleyen milli sporcuları elde ettikleri başarıdan dolayı kutlayan İbanoğlu, çok çalışmalarını ve hayallerinin peşinden yılmadan koşmaları tavsiyesinde bulundu. İbanoğlu, emeği olan başta ailelere, idareci, öğretmen ve antrenörlere teşekkür etti.