Semerci: Hedefimiz 3.lig – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Semerci: Hedefimiz 3.lig

Semerci: Hedefimiz 3.lig

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Temmuz 2017 Çarşamba - 10:53Güncelleme: 5 Temmuz 2017 Çarşamba - 10:53
Semerci: Hedefimiz 3.lig

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de Denizli’yi temsil edecek olan Çal Belediyespor’un 2. Başkanı Süleyman Semerci, hedeflerinin 3. Lige yükselmek olduğunu söyledi.

Çal Belediyespor 2. Başkanı Süleyman Semerci, 9 futbolcu ile yeniden anlaşarak iskelet kadroyu koruduklarını, ayrıca 15 futbolcu transferi gerçekleştirdiklerini ve yeni sezon hazırlıklarına 24 Temmuz’da başlayacaklarını belirtti.

Yeni sezona iddialı gireceklerini ifade eden Semerci, “Hedefimiz 3. lige çıkmak. Çal Garası’nın rakibi kendisi olacaktır. Her takıma saygı duyuyoruz, Çal olarak fair play’den taviz vermeyeceğiz. Bizim için önemli olan birlik ve beraberliğimizi korumak takım bütünlüğünü sağlamak. Bu nedenle rakibimiz Çal’dır diyorum. Bunları gerçekleştirirsek zaten şampiyon oluruz” dedi.

Semerci, Belediye Başkanı Fethi Akcan’ın maddi manevi katkıda bulunmasının en büyük kazançları ve avantajları olduğunu da kaydederek, “Çal’da doğan ve Çal’da doyan herkesin desteğini bekliyoruz. Yeni stadımız sezona yetişecek. Her maçımızı binlerce Çallı’nın desteğiyle oynamak istiyoruz” diye konuştu.