Şampiyona 1 çuval kuru fasulye – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Şampiyona 1 çuval kuru fasulye

Şampiyona 1 çuval kuru fasulye

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Ağustos 2017 Pazartesi - 11:17Güncelleme: 21 Ağustos 2017 Pazartesi - 11:17
Şampiyona 1 çuval kuru fasulye

Denizli’de düzenlenen Uluslararası Yamaç Paraşütü Şampiyonası mesafe uçuşlarında mücadele tamamlandı. Şampiyona kupa ve madalyalarının yanı sıra ödül olarak gelenekselleşen “1 çuval kuru fasulye”de verildi.

Çameli’nin Yaylacık Dağı’ndaki pistte bu yıl 5’incisi düzenlenen Uluslararası Yamaç Paraşütü Şampiyonası mesafe uçuşları sona erdi. Yarışmada genel klasmanda birinciliği Muzaffer Dündar, ikinciliği İbrahim Kavuncu, üçüncülüğü Rasim Eser kazandı. Sportif klasmanda ise Denizli'den İsa Dal üçüncülüğü elde etti.

Dündar, Kavuncu ve Eser’e madalyaları ve kupalarını, bu şampiyona için Çameli’ye gelen Dünya Yamaç Paraşütü Federasyonu Başkanı Goran Dimiskovski verdi. Bu arada şampiyonanın gelenekselleşen 1 çuval kuru fasulye ödülü de genel klasman birincisi Muzaffer Dündar’ın oldu.

ÖN DÜNYA KUPASI ÇAMELİ’DE

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, uluslar arası bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Gelecek yıl Aksaray, Dünya Kupası’na ev sahipliği yapacak. Dünya Yamaç Paraşütü Federasyonu Başkanı Goran Dimiskovski, bir sürpriz yaparak Yamaç Paraşütü Ön Dünya Kupası’nı Çameli’ye verildiğini bildirdi. Bu organizasyon 2018 yılında Yaylacık Dağı’nda gerçekleştirilecek. Bize verdiği desteklerden dolayı Sayın Goran Dimiskovski’ye teşekkür ederiz” dedi.