Protokol ile işadamları basket maçında karşılaştı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Protokol ile işadamları basket maçında karşılaştı

Protokol ile işadamları basket maçında karşılaştı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Nisan 2017 Cuma - 12:28Güncelleme: 21 Nisan 2017 Cuma - 12:28
Protokol ile işadamları basket maçında karşılaştı

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) ve TED Koleji işbirliği ile düzenlenen basketbol maçında, Vali Ahmet Altıparmak’ın da forma giydiği protokol ile işadamlarından oluşan basketbol takımları karşılaştı. Sık sık potaya giden Vali Altıparmak, performansıyla izleyenlere parmak ısırttı.

TED Koleji Spor Kompleksi’nde yapılan maçta Denizli protokolü ve DEGİAD’da geçmiş dönemlerde görev yapan başkanlar forma giydi. Denizli protokolü takımı Ahmet Altıparmak, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’ndan oluştu

DEGİAD başkanlar takımında ise Gültekin Okay Salgar, Oktay Mersin, Ercüment Erdem, İlker Başkaya ve Ufuk Semercialbaz görev yaptı.

Takımlar maça “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun” ve “Dostluk Kazansın” pankartları ile çıktı. 30 dakika süren maçta, ilk sayıyı Denizli protokolü takımından Süleyman Kocasert kaydetti.

Maçın ardından DESİAD Başkanı Melek Sözkesen, Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu imzalı formaları her iki takımın oyuncularına hediye etti.