PEV Liseleri yüzmede Denizli birincisi oldu – D20Haber
04.05.2024, Cumartesi
11 °C / 23 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. PEV Liseleri yüzmede Denizli birincisi oldu

PEV Liseleri yüzmede Denizli birincisi oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Şubat 2018 Salı - 14:49Güncelleme: 13 Şubat 2018 Salı - 14:49
PEV Liseleri yüzmede Denizli birincisi oldu

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlediği 2017-2018 Sezonu Okul Sporları Gençler Kız - Erkek Yüzme İl Birinciliği’nde, PEV Liseleri yüzücüleri madalyalara ambargo koydu.

Okul Sporları Gençler Kız - Erkek Yüzme İl Birinciliği yapıldı. Yalçın Çizmeci, Arda Umut Alptekin, Alperen Kıvrak, İlhan Mert Özalp, Bartu Eldemir, Baturalp Ünlü, Sıla Yüksel, Gözde Aleyna İlci ve İlayda Demirbaş’tan oluşan PEV Liseleri Yüzme Takımı, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da başarılı sonuçlar elde ederek madalyaları topladı.

Yarışlar sonunda gerçekleştirilen ödül töreninde PEV erkek takımı dereceye girerek Denizli birincisi oldu. Dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyalarını Özel PEV Okulları Genel Müdürü Pınar Kaya verdi. Ferdi yarışmalara katılan kız öğrenciler de bireysel başarılar ile dikkati çekti ve birinciliğe uzandı.

Son dört yıldır il birinciliği elinden bırakmayan PEV Erkek Yüzme Takımı, ferdi birincilik alan kız öğrencilerle birlikte 3-4 Mart 2018 tarihlerinde il dışında yapılacak grup yarışlarına katılmaya hak kazandı.