Aktaş: Yaşadığımız çok şey var, başka zaman konuşuruz – D20Haber
06.05.2025, Salı
15 °C / 31 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Aktaş: Yaşadığımız çok şey var, başka...

Aktaş: Yaşadığımız çok şey var, başka zaman konuşuruz

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Mayıs 2025 Salı - 14:31Güncelleme: 6 Mayıs 2025 Salı - 14:32
Aktaş: Yaşadığımız çok şey var, başka zaman konuşuruz

Merkezefendi Belediyesi Basket Başantrenörü Zafer Aktaş, Türk Telekom karşılaşması sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulunarak, "Yaşadığımız çok şey var, şu an bunları konuşmak istemiyorum, başka zaman konuşuruz" dedi.

Ligin ikinci yarısındaki çıkışıyla dikkati çeken, elde ettiği 9 galibiyetle kendini düşme hattının dışına atan Merkezefendi Belediyesi Basket’te yüzler gülüyor.

Ligin zirvesinde yer alan Fenerbahçe ve Anadolu Efes’i devirerek son 4 karşılaşmasını kazanan yeşil-siyahlı takımın koçu Zafer Aktaş, başkentte elde edilen Türk Telekom galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Öncelikle şunu söylemek istiyorum. FIBA arasından sonra bu tarihi yazmak için çocuklarla anlaştık. İkinci yarıda 13 maç oynadık, p’unu kazandık. Bu inanılmaz bir şey. Ben bu çocuklarla gurur duyuyorum. Başarı bunların eseri. İnanılmaz bir aile olduk. Hepsinni birbirine saygısı, sevgisi, desteği her şeyi üst seviyede. Tabii o enerji de oynadığımız baskete yansıyor” dedi.

Haberin DevamıReklam




“YAŞADIĞIMIZ ÇOK ŞEY VAR, UNUTMAK İSTİYORUM”

Açıklamasının devamında dikkat çekici ifadeler kullanan Aktaş, “Herkes inanılmaz destek verdi ikinci yarıda buraya gelmek için. İçi bizi, dışı başkasını yakar. Yaşadığımız çok şey var ama sonuna bakmak lazım. Onları başka zaman, başka yerlerde konuşuruz. Şu an için bunları konuşmak istemiyorum, unutmak istiyorum. Ekibimi, kadromu kutluyorum. Gerçekten hak ettikleri yerdeler. Hepsine helal olsun” diye konuştu.