KYK öğrenci kampı başladı – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. KYK öğrenci kampı başladı

KYK öğrenci kampı başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 22 Ocak 2019 Salı - 18:06Güncelleme: 22 Ocak 2019 Salı - 18:07
KYK öğrenci kampı başladı

KYK yurtlarında kalan 7 ilden 150 üniversite öğrencisinin katılımıyla Denizli’de 5 gün sürecek İletişim Kampı başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrencileri yarıyıl tatilinde kış kamplarında buluşuyor. Akademik ve entelektüel bilgiye ulaşmalarını sağlamak için12 ilde 12 farklı temayla düzenlenen kış kamplarından birisi Denizli’de ki İletişim Kampıyla başladı. Amasya, Diyarbakır, Gümüşhane, Kayseri, Konya, Sivas ve Şanlıurfa’dan gelen 150 öğrenci farklı etkinliklerle beş gün boyunca misafir edilecek.


PAÜ İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda yapılan açılış programına Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan İbanoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi Yurtlar Kurumunun üniversite öğrencilerine barınma, kredi ve burs hizmetlerinin yanısıra akademik ve kişisel gelişimlerini artıracak çalışmalarda yaptığını söyledi.

Konuşmasında öğrencilere Denizli hakkında bilgiler veren Değirmenci ise, 5 günlük programda olmamasına rağmen konuk öğrencilere teleferik ve Bağbaşı Yaylası gezisi sözünü verdi.