Kızak Milli Takım kampı sona erdi – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Kızak Milli Takım kampı sona erdi

Kızak Milli Takım kampı sona erdi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Eylül 2023 Cuma - 14:33Güncelleme: 29 Eylül 2023 Cuma - 14:33
Kızak Milli Takım kampı sona erdi

Türkiye Kayak Federasyonunun Ilgaz Dağı Tesisleri’nde yapılan Natural Kızak Milli Takım Kampı tamamlandı. Kampta Denizli’den İzlem Keysan da yer aldı.

Denizli’den Nikados Kayak Kulübü sporcusu İzlem Keysan’ın da Genç Milli Takımı aday kadrosunda yer aldığı kamp 11 gün sürdü.

İki takımda 12’si kadın 26 sporcu kampta yer alırken, genel kondüsyon ve tekerlekli kızaklarla teknik çalışmalar yapıldı.

Kızak Milli Takımı Antrenörü Tuğrul Aksu, Ilgaz Dağı`nda güzel bir kamp geçirdiklerini söyledi. Aksu, "Kampta sabahları kondisyon, öğleden sonra da teknik antrenman yapıyoruz. Hedefimiz katılacağımız dünya kupası ve dünya şampiyonalarında ilk 5 ülke arasına girmek" dedi.

Nikados Kayak Spor Kulübü sporcusu İzlem Keysan da kampa çağrılmasından dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Keysan, “Hedefim milli olarak ülkemi ve Denizli’yi dünya şampiyonalarında en iyi şekilde temsil etmek, Denizli’de kış sporcularının önünde olumlu bir örnek olmak” diye konuştu.

Yaz antrenmanlarını Denizli’de kış antrenmanlarını da Nikfer Kayak tesislerinde yapan Nikados Kış Sporları Kulübü; kayak, snowboard ve kızak çalışmalarını Hakan Keysan sorumluluğunda sürdürüyor.