Bu yıl 656’ncısı düzenlenen tarihi Kırkpınar Güreşleri’nde başpehlivan olan İsmail Balaban, kardeşi Turan Balaban ile birlikte Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nu ziyaret etti.
Kırkpınar’da başpehlivanlığı kazanan İsmail Balaban, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nu ziyaret etti, Honazlı güreşseverler ile buluştu. Balaban, kurban kesilerek, avul zurna eşliğinde karşılandı.
Edirne dönüşü memleketi Antalya’ya giderken manevi desteğini hep yanında gördüğü Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nu ziyaret etmeden geçmek istemediğini belirten İsmail Balaban, bu yıl 656’ncısı düzenlenen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Başpehlivanlığı kazandığı için çok mutlu olduğunu söyledi.
Başpehlivan İsmail Balaban’ın Honaz’ı ve Honaz Belediyesi’ni ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirten Başkan Turgut Devecioğlu, “İsmail’i Honaz’ımızın fahri hemşehrisi olarak görüyoruz. Kendisi bu yılki güreşlerde tüm rakiplerini yenerek altın kemerin sahibi oldu. İlçemizi ve bizleri ziyareti için teşekkür ediyorum” dedi.