Kımıl: Bandırma’yı yenip yeni sayfa açacağız – D20Haber
26.04.2024, Cuma
16 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Kımıl: Bandırma’yı yenip yeni sayfa açacağız

Kımıl: Bandırma’yı yenip yeni sayfa açacağız

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 15 Kasım 2019 Cuma - 14:45Güncelleme: 16 Kasım 2019 Cumartesi - 11:59
Kımıl: Bandırma’yı yenip yeni sayfa açacağız

Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Basın Sözcüsü Yaşar Kımıl, Bandırma maçını kazanarak yeni bir sayfa açacaklarını söyledi.

Yeşil-mavililer, pazar günü oynayacağı Bandırma Kırmızı maçının hazırlıklarını tamamladı. Son yapılan antrenmanda basketbolcuların hırslı oldukları gözlendi. Bandırma deplasmanına baş antrenör Şahin Ateşdağlı nezaretinde hafta başından bu yana yaptığı çalışmayla hazırlanan Merkezefendi Basket, parkeden galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Öte yandan 3 haftadan bu yana sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan Gökhan Yazcıoğlu’nun görev vermesi halinde Bandırma Kırmızı maçında takımdaki yerini alabileceği öğrenildi.

Bandırma Kırmızı maçı öncesi açıklamada bulunan Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Basın Sözcüsü Yaşar Kımıl, karakterli teknik heyet ve oyunculardan kurulu bir takım olduklarını söyleyerek, “Bandırma Kırmızı maçında yeni bir sayfa açacağız. Hocamıza ve oyuncularımıza güvenimiz tam. Biz çok iyi bir takımız. Lig çok uzun bir maraton ve bu uzun maraton sonunda bu ligi en iyi yerlerde bitireceğimize olan inancım tamdır” dedi.

Diğer taraftan Bandırma maçı için takımımız Cumartesi sabah kara yoluyla Bandırma’ya hareket edecek. Kampa girerek maç saatini bekleyecek.