Kaleci Tolgahan Acar, Denizlispor’da – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Kaleci Tolgahan Acar, Denizlispor’da

Kaleci Tolgahan Acar, Denizlispor’da

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Haziran 2019 Cuma - 14:41Güncelleme: 21 Haziran 2019 Cuma - 17:32
Kaleci Tolgahan Acar, Denizlispor’da

Denizlispor, geçen sezon Sivasspor’un kalesini koruyan Tolgahan Acar’ı transfer etti.

Demir Grup Sivasspor ile yollarını dün ayıran 33 yaşındaki Tolgahan Acar, Denizlispor ile anlaştı. Tecrübeli file bekçisi, bugün kulüp tesislerinde düzenlenen törenle kendisini yeşil-siyahlı renklere bağlayan imzayı attı.

Futbol kariyerine Gaziantepspor’da başlayan Tolgahan Acar, daha sonra Altınordu, Adanaspor, Göztepe ve Sivasspor takımlarında forma giydi. Bu sezon 26 maça çıkan Tolgahan Acar, bu maçlarda kalesinde 36 gol gördü. Dokuz karşılaşmayı ise gol yemeden tamamladı.

İmza töreninde konuşan Tolgahan Acar, “Her iki başkanımıza ve menajerlerime teşekkür ediyorum. Başkanımızın dediği gibi, hedefi olduğu için Denizlispor’u tercih ettim. Başkanın büyük hedefleri var. Bu hedeflere katkı sağlamak istiyorum ve bu hedeflere ulaşmak için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.

Kulüp Başkanı Ali Çetin ise, “Tolgahan’a çok güveniyoruz. Artık kalemiz emin ellerde. Memleketimize hayırlı, uğurlu olsun. Belirttiğimiz ilk 5 hedefine doğru emin adımlarla gitmek için ona göre altyapımızı oluşturup emin adımlarla gitmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yeşil-siyahlılar, dış transferde daha önce de Kayserispor’dan Cristian Sapunaru ve Tigago Lopes’i transfer etmişti.