Fırat: 14 futbolcu transfer edeceğiz, önceliğimiz ligimizi bilenler olacak – D20Haber
09.05.2024, Perşembe
15 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Fırat: 14 futbolcu transfer edeceğiz, önceliğimiz...

Fırat: 14 futbolcu transfer edeceğiz, önceliğimiz ligimizi bilenler olacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 27 Mayıs 2019 Pazartesi - 17:22Güncelleme: 27 Mayıs 2019 Pazartesi - 17:23
Fırat: 14 futbolcu transfer edeceğiz, önceliğimiz ligimizi bilenler olacak

Denizlispor Kulübü Futbol Şubesi Başkanı Ali Fırat, transfer konusunda titiz bir çalışma yapacaklarını, 13-14 transfer planladıklarını ve önceliği de Süper Ligi tanıyan futbolculara vereceklerini söyledi.

Denizlispor Kulübü Futbol Şubesi Başkanı Ali Fırat, transfer çalışmalarıyla ilgili 70 milyon liralık bir bütçe oluşturduklarını, öncelikle de iç transferi bitirmek istediklerini, sözleşmesi biten futbolcularla bugünden itibaren görüşmelere başladıklarını bildirdi.

Dış transfer konusunda da teknik direktör Yücel İldiz’in raporu doğrultusunda bir çalışma yapacaklarını ifade eden Fırat, “70 milyon lira bir bütçeyle transfere gireceğiz. 13-14 futbolcu transfer edeceğiz. Yurt içi ve yurt dışında belirlenen isimler var. Transferde önceliğimiz ise Süper Ligi bilen futbolculardan yana olacak” dedi.

İSİMLER HAVADA UÇUŞUYOR

Öte yandan Denizlispor için transfer borsası kurulmuş gibi. Her gün birkaç futbolcunun transfer için Denizlispor ile adı anılıyor. Bunlar arasında Trabzonspor’dan ayrıldığını açıklayan Olcay Şahan, Kasımpaşa’dan Sadiku, bonservisi Beşiktaş’ta olan Umut Nayir’in isimleri de yer alıyor.