Denizlili ünlü futbolcu çocukken oynadığı oyunun karakteri oldu – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlili ünlü futbolcu çocukken oynadığı oyunun...

Denizlili ünlü futbolcu çocukken oynadığı oyunun karakteri oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 23 Ağustos 2018 Perşembe - 11:54Güncelleme: 23 Ağustos 2018 Perşembe - 11:55
Denizlili ünlü futbolcu çocukken oynadığı oyunun karakteri oldu

Everton forması giyen milli futbolcu Cenk Tosun, dünyanın en popüler oyunlarından Angry Birds'de karakter oldu. Cenk Tosun, takım arkadaşları Theo Walcott ve Gylfi Sigurdsson ile birlikte oyunda karakter olarak gösterilen dünyanın ilk futbolcuları arasında yer aldı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’ın sponsoru olan ünlü video oyunu Angry Birds, Cenk Tosun, Theo Walcott ve Gylfi Sigurdsson’u karakter olarak oyuna ekledi. Cenk Tosun, Theo Walcott ve Gylfi Sigurdsson, dünyada Angry Birds karakteri olan ilk futbolcular arasında yer aldılar.

Cenk Tosun, iki takım arkadaşı ile birlikte Angry Birds’ün ‘Extra-rare five-star birds’ isimli sınırlı serisinde karakter olarak yer alacaklar. Bu seri, 27 Ağustos 2018 tarihine kadar oynanabilecek. Oyun Angry Birds’ün internet sitesinden indirilebilecek.

Karakterinin Angry Birds oyununda kullanılması ile ilgili konuşan Cenk Tosun, “Bu benim için gurur verici… Çocukken çok oynadığım bir oyundu. Hala da seyahatlerde vakit buldukça oynuyorum. Dünyanın en popüler video oyunlarından bir tanesi… Bu oyunun bir parçası olmak çok hoşuma gitti. Beni güzel anlatan bir karakter olmuş” dedi.

Kaynak: Sözcü