Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren ve bu akşam deplasmanda Eskişehirspor ile zorlu bir 90 dakikaya çıkmaya hazırlanan Denizlispor, maça saatler kala eski futbolcusu Ali Rıza Çetinel’in 75 bin lira alacağı için gönderdiği icra ile şok yaşadı.
İcra memurlarını karşılarında gören idari personel, maç nedeniyle Eskişehir’de bulunan yöneticilere telefonla ulaştı. Yapılan görüşmeler sonucu anlaşmaya varıldı ve görevliler haciz işlemini gerçekleştirmeden tesislerden ayrıldı.
ÇETİN: BİLİNÇLİ YAPILIYOR
Maç öncesi yaşanan bu tatsız olayın bilinçli olarak yapıldığını belirten Kulüp Başkanı Ali Çetin, “Camiamız bugün oynayacağı Eskişehirspor maçına kenetlenmişken şampiyonluk yolunda yolumuza taş koymaya çalışanlar kulübümüze icra gönderiyor. Bu kulüpte kimsenin alacağı kalmadı, kalmaz. Ancak yaşanan bu olay bizleri son derece üzdü. Altyapımızdan yetişen bir oyuncunun bunu yapması ve ‘amacım üzüm yemek değil bağcıyı dövmek’ demesi trajik bir olaydır. Önümüze çıkan her engeli aştığımız gibi bu engelide aştık. Her türlü engellemelere rağmen bu takım bu sene hedefine ulaşacak” dedi.