Dünya şampiyonu takımın sporcuları Şeydanur ve Berfin, kente döndü – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Dünya şampiyonu takımın sporcuları Şeydanur ve...

Dünya şampiyonu takımın sporcuları Şeydanur ve Berfin, kente döndü

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Aralık 2022 Pazartesi - 13:25Güncelleme: 19 Aralık 2022 Pazartesi - 13:25
Dünya şampiyonu takımın sporcuları Şeydanur ve Berfin, kente döndü

Türkiye’nin Güney Kore’yi 10-4 yenerek dünya şampiyonluğuna ulaştığı Goalball Milli Takımı’nda yer alan Denizlili Şeydanur Kaplan ve Berfin Altan, kente döndü. Başarılı sporcular, otogarda sevgi gösterileri ve çiçeklerle karşılandı.

Portekiz'in Matosinhos kentinde düzenlenen Dünya Şampiyonası’nda Şeydanur Kaplan, Berfin Altan, Fatma Gül Güler, Reyhan Yılmaz, Sevda Altınoluk ve Sevtap Altınoluk’tan oluşan Türk Milli Takımı, Güney Kore'yi 10-4 yenerek şampiyon olmuştu.

Aynı zamanda 2024 Paris Olimpiyatları’na kota alan milli takımın başarısı sevinç yaratırken, kadroda yer alan Şeydanur Kaplan ve Berfin Altan, Denizli’ye döndü. Otogarda sevgi gösterileri ve çiçeklerle karşılanan milli sporcular, duygu yüklü anlar yaşadı.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİLER

Dünya şampiyonluğuyla unutulmaz bir sonuca ulaştıklarını söyleyen Şeydanur Kaplan, başarıya ulaşmak için her şeyden fedakarlık ederek çalıştıklarını, bunun sonucunda da çok istedikleri Dünya şampiyonluğunu elde ettiklerini belirtti.

Berfin Altan da, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadıklarını, bu spor dalında ülkemize şampiyonluklar getirmeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Başarılı sporcuları kutlayan Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer İlman ise, şampiyonluğun büyük emeklerin ardından geldiğini söyledi.