Denizlispor’dan Berkan Afşarlı’nın menajerine dekontlu yanıt – D20Haber
11.05.2024, Cumartesi
12 °C / 24 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor’dan Berkan Afşarlı’nın menajerine dekontlu yanıt

Denizlispor’dan Berkan Afşarlı’nın menajerine dekontlu yanıt

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Ocak 2019 Perşembe - 01:40Güncelleme: 24 Ocak 2019 Perşembe - 01:52
Denizlispor’dan Berkan Afşarlı’nın menajerine dekontlu yanıt

Geçtiğimiz salı günü katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulunan Denizlispor Başkanı Ali Çetin, kanser rahatsızlığı nedeniyle oynatamadıkları Berkan Afşarlı’dan alacaklarında indirim yapmasını istediklerini, Afşarlı’nın ise ‘başkanım benimle değil avukatımla görüş’ dediğini iddia etti. Afşarlı’nın menajeri bunu yalanlayınca, Denizlispor yönetimi de internet sitesinden banka dekontlarını yayımladı.

Katıldığı bir televizyon programında gündem ile ilgili konuşan Denizlispor Başkanı Ali Çetin, programda transfer tahtasının açılmasının perde arkasını anlattı. Zor bir hafta geçirdiklerini belirten Çetin, “Gece gündüz mücadele ettik ve başardık. Bu zor süreçte en çok zorumuza giden de faiz ödemeleri oldu. 400 bin liraya 150 bin lira faiz ödediğimiz oldu. Bizim bu durumumuzdan yararlanmak isteyenler oldu. Avukatlar inanılmaz paralar istediler ama aştık” açıklamasını yaptı

“BU ŞEHRİN PARASI SİZE HARAM OLSUN”

Çetin, Denizlispor’a 2016-2017 sezonunun başında bedelsiz olarak transfer olan Berkan Afşarlı’yı kanser rahatsızlığı nedeniyle oynatamadıklarını, bu yüzden Berkan’dan alacaklarında indirim yapmasını istediklerini söyledi.

Ancak Berkan’ın alacaklarında indirime gitmediğini belirten Çetin, “Hiç maç oynanamış bu çocuk ama bu kulüp ona sahip çıkmış. Sağolsun eski başkan da buna sahip çıkmış. Dedik ki: Bak hiç oynamamışsın, şunun faizini alma bizden. Avukat paranı da ödeyelim. Cevabı ‘başkanım benimle değil avukatımla muhatap olun’ şeklindeydi. Ben de diyorum ki bu şehrin parası size haram olsun” ifadelerini kullandı.

GÖRGÜN: DENİZLİSPOR’UN CEZA ALMASINI BERKAN ÖNLEDİ

Konuyla ilgili konuşan Berkan Afşarlı’nın menajeri Tuna Bülent Görgün ise, “Berkan Afşarlı hakkında yapılan açıklamalar gerçeği yansıtmıyor. Berkan, kesinlikle ‘benimle değil avukatımla görüşün’ diye bir ifade kullanmadı” dedi.

Afşarlı’nın sezon başında “alacağım yoktur” diye imza attığını iddia eden Görgün, “Denizlispor’un eksi 3 puan almasını Berkan engelledi” diye konuştu.

YÖNETİM DEKONTLARI YAYIMLADI

Menajer Görgün’ün açıklamaları üzerine Denizlispor yönetimi akşam saatlerinde kulübün internet sitesinden banka dekontlarını yayımladı. Yönetimin açıklamasında, şu ifadelere yer verildi:

“Söz konusu futbolcu ile transfer döneminin başlamasından itibaren bir çok görüşme gerçekleştirilmiş ve bu süreçte oyuncunun olumsuz tavırları ile karşı karşıya kalınmıştır. Bu sürecin en yakın takipçileri olan Başkanımız Ali Çetin ve Futbol Şubeden Sorumlu Asbaşkanımız Ali Fırat’ın kendisinden kolaylık talep etmesine karşın her defasında olumsuz cevap almıştır. Tuna Bülent Görgün’ün talihsiz açıklamaları sonrasında kulübümüz futbolcu ile ilgili faiz belgelerini yayınlama zorunluluğu hissetmiştir. Kamuoyuna saygıyla.”