Denizlispor’da Yasin imzaya kaldı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor’da Yasin imzaya kaldı

Denizlispor’da Yasin imzaya kaldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 1 Haziran 2017 Perşembe - 22:08Güncelleme: 1 Haziran 2017 Perşembe - 22:08
Denizlispor’da Yasin imzaya kaldı

TFF 1. Lig takımlarından Denizlispor'da iç transfer görüşmelerini sürdüren yönetim, geride bıraktığımız sezon özellikle ikinci yarıda takımın skor yükünü omuzlayan Yasin Ozan'la büyük ölçüde anlaştı.

Gaziantep'te bulunan genç futbolcuyla yapılan telefon görüşmesinde küçük pürüzler dışında prensip anlaşmasına varıldığı, Yasin'in önümüzdeki hafta Denizli'ye gelerek sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Aynı şekilde Moritz'le de yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği, Brezilyalı oyuncunun bir iki gün içinde imza atabileceği belirtildi.

Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, iç transferde 7 futbolcu ile görüştüklerini belirterek, "Cenk, Yasin Ozan, Moritz, Anıl, Barış Örücü, Alperen ve Sankoh'la görüşmelerimiz sürüyor. Prensip olarak anlaştığımız, rakam olarak yakın olduğumuz ve çok uzak olduğumuz isimler var. Temennimiz tüm futbolcularımızı kadroda tutmak" dedi.

Fırat, ayrıca önümüzdeki günlerde transfer yasağının kaldırılması için FIFA düzeyinde girişimlerde bulunacaklarını ve üç yöneticinin Zürih'e giderek transfer yasağının kaldırılması için görüşmeler yapacağını belirtti.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)