Denizlispor’da Üstek bıraktı, yeni başkan Çetin oldu – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor’da Üstek bıraktı, yeni başkan Çetin...

Denizlispor’da Üstek bıraktı, yeni başkan Çetin oldu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 31 Ekim 2018 Çarşamba - 14:37Güncelleme: 1 Nisan 2021 Perşembe - 15:38
Denizlispor’da Üstek bıraktı, yeni başkan Çetin oldu

Denizlispor’da bir süredir konuşulan başkan değişikliği gerçekleşti. Mustafa Üstek görevi bırakırken, kulübün yeni başkanı Ali Çetin oldu.

Denizlispor’da yaşanan başkan değişimi düzenlenen basın toplantısıyla kamuoyuna duyuruldu. Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, göreve geldiği 28 Eylül'den bu yana sağlık sorunlarının bulunduğunu hatırlatan Mustafa Üstek, Kanser tedavisine başladığını, sürecin uzun olması nedeniyle görevini vekaleten yardımcısı Ali Çetin'e bıraktığını söyledi. Üstek, "Gözüm arkada kalmadı. Tedavim uzayacağı için 'Vekaleti asalete çevirelim ve bayrağı sen taşı.' dedim. O da kabul etti" diye konuştu.

Yeşil-siyahlı kulüpte başkanlık görevini devralan Ali Çetin ise Üstek'e acil şifa dileklerini ileterek, takımı bu yıl şampiyon yapmak istediklerini ifade etti. Çetin, "Herkesin huzurunda söz veriyorum. Bu bayrağı Mustafa ağabeyimin bıraktığı yerden daha yukarıya götürmek için elimden gelen tüm mücadeleyi vereceğim. Bu sene o sene. Bu sene bu takım şampiyon" dedi.