Denizlispor’da Stackhowiak imzayı attı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor’da Stackhowiak imzayı attı

Denizlispor’da Stackhowiak imzayı attı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Haziran 2019 Perşembe - 16:06Güncelleme: 13 Haziran 2019 Perşembe - 16:06
Denizlispor’da Stackhowiak imzayı attı

Denizlispor, iç transferde ikinci imzayı kaleci Adam Stachowiak’a attırdı. Başarılı file bekçisiyle bir yıllık sözleşme imzalandı.

Denizlispor, iç transferde Kerem Can Akyüz’den sonra kaleci Adam Stackhowiak ile anlaşma sağladı. Görüşmelerin ardından Stackhowiak, kendisini bir yıl daha Denizlispor’da bırakan sözleşmeye imzayı attı. Stackhowiak’ın isteği üzerine sözleşmeye 11 maç üst üste gol yemediğinde özel prim maddesi de yazıldı.

İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Ali Çetin, iç transfer Kerem can Akyüz’den sonra Stackhowiak ile anlaşma sağlandığını, hedeflerinin iskelet kadroyu bozmadan iç transferi bitirmek olduğunu söyledi.

Çetin, yarın yurt dışından gelen 1 ya da 2 futbolcu ile sözleşme imzalayacaklarını, önümüzdeki hafta ise yine 1 veya 2 futbolcuya imza attıracaklarını, kampa kadar transferin yüzde 75’ini bitirmiş olacaklarını belirtti.

Ismail Aissati ile ilgili soruya ise Çetin, “Biz teklifimizi yaptık. Biz onu seviyoruz, ancak neden direniyor onu bilemiyoruz. Kendisine ödeyebileceğimiz parayı önerdik, onun sözünü veriyoruz. İnşallah bir an önce anlaşırız, imzayı atar” dedi.

Stackhowiak da Denizlispor’u sevdiğini, takımda kalmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.