Denizlispor’da sakatlıklar can sıkıyor – D20Haber
07.05.2024, Salı
13 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor’da sakatlıklar can sıkıyor

Denizlispor’da sakatlıklar can sıkıyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 12 Eylül 2017 Salı - 15:58Güncelleme: 12 Eylül 2017 Salı - 15:58
Denizlispor’da sakatlıklar can sıkıyor

TFF 1'inci Lig'de 4 maçta 1 puanla son sırada yer alan Denizlispor'da kötü gidişatın yanı sıra sakat futbolcuların çokluğu da can sıkıyor.

Sezon başından bu yana eksikler nedeniyle sıkıntı çeken Denizlispor'da sakatlar kervanına Moritz ve Sankoh da eklendi. Elazığspor'la oynanan son maçın ilk yarısında rakibiyle girdiği mücadele sakatlanınca oyundan alınan Moritz'in adalesinde kanama olduğu, bu hafta oynanacak Giresunspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği öğrenildi. Sağ ayak üst adalesinde gerilme olan Sankoh ise Giresunspor mücadelesine yetiştirilmeye çalışılıyor.

Denizlispor'da sakatlığı süren Ziya'nın durumu yapılacak kontrollerin ardından belli olacak. Sakatlıkları süren Kappel ve Cenk de maçta yine forma giyemeyecek. Elazığspor maçının galibiyet primini 4 bin TL'den 6 bin TL'ye çıkarmalarına rağmen kazanamadıklarını söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, "Kappel ve menajeriyle görüştüğünü Hollandalı kanat oyuncusunun tedavisi için ülkesinden doktor geleceğini belirtti. Herkesin kendine çeki düzen vermesi gerektiğini belirten Fırat, yönetim kurulu toplantısında alınacak önlemlerin kararlaştırılacağını" söyledi.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)