Denizlispor’da Kappel sevinci – D20Haber
19.04.2024, Cuma
13 °C / 18 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor’da Kappel sevinci

Denizlispor’da Kappel sevinci

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 16 Ağustos 2017 Çarşamba - 16:00Güncelleme: 16 Ağustos 2017 Çarşamba - 16:00
Denizlispor’da Kappel sevinci

TFF 1'inci Lig takımlarından Denizlispor'da, Pubis olarak bilinen sporcularda kasık bölgesinde görülen sakatlık başlangıcı teşhisi konulan en az bir ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Kappel, takımla birlikte antrenmanlara başladı.

Kendisi için özel getirilen fizyoterapist eşliğinde çalışarak hızlı bir iyileşme süreci geçiren Hollandalı kanat oyuncusu, dün akşam takımla birlikte idmana çıktı ve çift kale maçta görev aldı.

Kappel'in İstanbulspor karşılaşmasında oynayıp oynayamacağı kararını Teknik Direktör Yusuf Şimşek verecek. Şimşek, Kappel'i ilk 11'de oynatıp riske etmeyeceğini, 21 kişilik kadroya dahil edip, gerek duyarsa oyuna süreceğini söyledi.

Adanaspor yenilgisini telafi etmek istediklerini dile getiren genç teknik adam, İstanbulspor randevusu öncesi taraftarlara destek çağrısı yaptı. Şimşek, "Adanaspor mağlubiyetinden gerekli dersleri çıkardık. İlk maçın kaza olduğunu düşünüyorum. Yardımcılarım geçen hafta İstanbulspor'u izledi. Genç ve koşan bir rakiple karşılaşacağız. Güzel bir maç olacak diye ümit ediyorum. Tüm taraftarlarımızı tribüne davet ediyorum" dedi.

Bu arada İstanbulspor karşılaşmasının bilet fiyatları gold ve VIP tribün 60, B ve D kapalı 20, A kapalı, E üst ve maraton 10, kale arkası ise 5 lira olarak açıklandı.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)