Denizlispor’da Erginer’den istifa sinyali – D20Haber
07.05.2024, Salı
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor’da Erginer’den istifa sinyali

Denizlispor’da Erginer’den istifa sinyali

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 17 Aralık 2017 Pazar - 13:41Güncelleme: 17 Aralık 2017 Pazar - 13:41
Denizlispor’da Erginer’den istifa sinyali

TFF 1'inci Lig'in 16'ncı hafta mücadelesinde ligin dibine demir atan Gaziantepspor'la deplasmanda golsüz berabere kalarak düşme hattından çıkamayan Denizlispor'da moraller bozuldu.

Oynadığı 16 maçta 11 yenilgi alan Gaziantep'e rakip henüz ilk yarıda 10 kişi kalmasına rağmen diş geçiremeyen Denizlispor’da galibiyet hasreti 5 maça çıktı. FIFA'dan aldığı ceza nedeniyle 2 transfer dönemi takviye yapamayan, devre arasında uzun süre sonra yeni futbolcular almayı planlayan Denizlispor'da teknik direktör Reha Erginer ise Gaziantep mücadelesinden sonra istifa sinyali verdi.

Reha Erginer, "Rakip ilk yarı 10 kişi kaldı. Uzun süre 10 kişiye karşı oynayıp kazanamadık. Ben buraya kısa vadeli işler için gelmedim. Ama kötü bir gidişat var. Takımlarda zaman zaman sıkıntılar oluyor. Bazen başlangıç hedeflerimizle süreç birbirini tutmuyor. Sanki burada da böyle bir durum var. Bir durum değerlendirmesinin kesin gerekli olduğunu düşünüyorum. Hocalar ve futbolcular gelip geçicidir. Profesyonelliğin gereğini herkes yerine getirmeli. Yönetimle konuşacağım. Kendi durumumu da gözden geçireceğim. Görevi bırakabilirim" dedi.

Öte yandan Denizlispor’da Kerem Can, Taha Can ve Barış cezalı duruma düştü.

DENİZLİ, (DHA)