Denizlispor’da Cenk imzaladı – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor’da Cenk imzaladı

Denizlispor’da Cenk imzaladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 3 Temmuz 2017 Pazartesi - 18:59Güncelleme: 3 Temmuz 2017 Pazartesi - 18:59
Denizlispor’da Cenk imzaladı

Yeni sezon hazırlıklarını Haluk Ulusoy Tesisleri'nde sürdüren TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor'da iç transferde daha önce prensip anlaşmasına varılan Cenk Güvenç, bugün 1 yıllık sözleşmeye imza atarak takımla çalışmalara başladı.

Teknik Direktör Yusuf Şimşek'in devreye girmesiyle talep ettiği ücrette indirim yapıp takımda kalmayı kabul eden 26 yaşındaki savunma oyuncusu, yönetimle yaptığı görüşmenin ardından mukavele imzaladı. Bu arada Denizli'ye gelen Moritz'le de anlaşma sağlandığı, Brezilyalı futbolcunun yarın sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Bu arada iç transferde daha önce prensipte anlaşma sağlanan ancak sonrasında fiyat yükselten Alfred Sankoh'la da görüşmeler sürüyor. Yönetimin ilk etapta verdiği rakamda ısrarcı olduğu, garanti para konusundaki pazarlığı devam ettiği belirtildi. Öte yandan Özel Erpa Sağlık Hastanesi, Denizlispor'un sağlık sponsoru oldu. Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile Erpa Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Erdemir'le yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı. Anlaşma sonrası futbolcular önümüzdeki günlerde bu hastanede sağlık kontrolünden geçecek.

Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, (DHA)