Denizlispor’a kutlama mesajları – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor’a kutlama mesajları

Denizlispor’a kutlama mesajları

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Mayıs 2019 Pazartesi - 11:03Güncelleme: 13 Mayıs 2019 Pazartesi - 13:34
Denizlispor’a kutlama mesajları

Denizlipor’un 9 yıl aradan sonra yeniden Süper Lige yükselmesinin ardından, yeşil-siyahlı kulübe kutlama mesajları yağıyor.

Denizlispor’u Galatasaraydan sonra, birlikte Süper Lig’e yükseldiği Gençlerbirliği ile şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir kulüpleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve CHP İl Başkanı Mahir Akbaba da kutladı.

“DENİZLİSPOR AİT OLDUĞU YERE YÜKSELDİ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Spor Toto Süper Lig’e yükselen Denizlispor’u kutladı. Elde edilen başarıda malzemecisinden futbolcusuna, teknik heyetten yönetime ve taraftara kadar herkesin payı olduğunu vurgulayan Zolan, şunları kaydetti:

"Denizli’de 2019'un moda renkleri yeşil-siyah olsun demiştik, şükürler olsun Denizlisporumuz ait olduğu yere yükseldi. Denizlispor hak ettiği yere geldi, inşallah takımımız çok daha iyi noktalara gelecek. Yeter ki biz inanalım, el ele gönül gönüle destek vermeye devam edelim. Bugün bir kez daha şunu söylemek istiyorum: İyi ki Denizlispor’umuzu bırakmamışız. Her platformda desteklediğimiz, başarısı için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığımız Denizlispor’umuzun iyi gününde de kötü gününde de yanında olduk, inşallah bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Bu şehir takımına sahip çıktıkça bugün olduğu gibi başarı da arkasından gelecektir. Bir kez daha Denizlispor’umuzu tebrik ediyor, Süper Lig'de başarılar diliyorum."

“DENİZLİSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLUYORUM”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de, Denizlispor’un Süper Lig’de de kentin adını duyurmaya devam edeceğini belirterek, “1966 yılında kurulan ve Avrupa kupalarındaki başarılarıyla hala anılan Denizlispor’un şampiyonluğunu kutluyorum. Bu zorlu sezonda emek veren başta futbolcular, teknik ekip ve büyük özveride bulunan yönetim kurulu ile yeşil-siyahlı camianın fedakar taraftarlarını bu büyük başarıdan dolayı gönülden tebrik ediyorum. Türkiye’nin gözbebeği olan Denizli’nin adını taşıyan ve bir Anadolu takımı olarak UEFA Kupası’nda çeyrek final kapısından dönen yeşil-siyahlı camia yeniden bu başarıların yaşanmasını diliyorum. 2019-2020 sezonundan itibaren Denizlispor, Süper Lig’de kentin adını duyurarak başarılı sonuçlarla kentimizi gururlandıracaktır. Bir kez daha Denizlispor Kulübü’nü ve yeşil-siyahlı camiaya gönül veren sporseverleri kutlar, başarının artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

“EL ELE SÜPER LİG’E”

Gençlerbirliği Kulübü soyal medya hesabından “El ele Süper Lig'e... Tebrikler Denizlispor!” paylaşımını yaptı.

“HOŞGELDİNİZ” MESAJI

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir de “Süper Lig’e hoşgeldiniz Horozlar” mesajıyla kutladı Denizlispor’u.

“O SENE BU SENE OLDU”

CHP İl Başkanı Mahir Akbaba da Denizlispor’un başarısını “O sene bu sene oldu, tebrikler Denizli, tebrikler Denizlispor'a gönül verenler. Bu gurur Denizli'nin. Hasret sona erdi. Denizlispor'umuz Süper Lig'de. Bu takım süper Lig'de de büyük başarılara imza atacak. Yönetimi, teknik heyeti, futbolcularımızı ve taraftarlarımızı kutluyorum” diyerek kutladı.

“UZUN YILLAR BİRLİKTE MÜCADELE ETME DİLEĞİYLE”

Bu arada Denizlispor Kulübü de birlikte Süper Lig’e yükseldiği Gençlerbirliği’ne “Uzun yıllar Süper Lig’de beraber mücadele etmek dileğiyle, tebrikler@” mesajıyla kutlamada bulundu.