İldiz: Her şeyi yaptık golü bulamadık – D20Haber
08.05.2024, Çarşamba
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. İldiz: Her şeyi yaptık golü bulamadık

İldiz: Her şeyi yaptık golü bulamadık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 29 Nisan 2019 Pazartesi - 02:41Güncelleme: 29 Nisan 2019 Pazartesi - 02:41
İldiz: Her şeyi yaptık golü bulamadık

Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında konuk ettiği Balıkesirspor Baltok'u ile 0-0 berabere kalan Abalı Denizlispor'un Teknik Direktörü Yücel İldiz, tüm olanakları kullanmaya çalıştıklarını, her şeyi yaptıklarını ancak golü bulamadıklarını belirterek, "Bu zorlukları da aşıp birazcık gecikmeyle lige çıkmış olacağız." dedi.


Yücel İldiz, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçı kazanıp Süper Lig'in kapısından içeri girmek istediklerini ama olmadığını ifade etti.

Oyuna biraz tedirgin başladıkları dile getiren İldiz, şunları kaydetti:

"Rakibimiz de önde bastırmaya çalıştı. İlk yarının ilk 15 dakikasında bir iki şut falan da attılar. Ama ondan sonra ilk yarının son 25 dakikası ve ikinci yarının hemen hemen hepsi rakip ceza sahası alanı içerisinde geçti diyebileceğimiz bir müsabakayı maalesef berabere bitirdik. Elimizdeki imkanlar ölçüsünde tüm olanaklarımızı kullanmaya çalıştık ama her şeyi yaptık golü bulamadık. Oyuncularım çok istedi ama golü bulamadık. Tabii ki üzgünüz ama aramızda 5 puan fark var, ligin bitmesine de az bir süre kaldı. Sadece biraz geciktirmiş olduk, bu nedenle üzgünüz. Biz bugüne kadar bütün zorlukları aşarak geldik, bu zorlukları da aşıp birazcık gecikmeyle lige çıkmış olacağız."

DENİZLİ (AA)