Denizlispor Olağanüstü Genel Kurulu ertelendi – D20Haber
21.06.2024, Cuma
23 °C / 42 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor Olağanüstü Genel Kurulu ertelendi

Denizlispor Olağanüstü Genel Kurulu ertelendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Haziran 2024 Cumartesi - 15:51Güncelleme: 8 Haziran 2024 Cumartesi - 15:51
Denizlispor Olağanüstü Genel Kurulu ertelendi

Denizlispor’un seçimli olağanüstü genel kurulu çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Genel kurulun yeni tarihi 24 Haziran Pazartesi olarak açıklandı.

Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig derken geride kalan sezonda 3. Lige düşen Denizlispor’un durumu “maziye bak” dedirtti. Kulübün parlak yıllarında başkan seçilmek, yönetime girebilmek için yarışanların yerini çoğunluk sağlanamayan boş salonlar aldı.

Yeşil-siyahlı kulübün bugün yapılması gereken olağanüstü genel kurulu çoğunluk sağlanamadı. Genel kurulun EGS Kongre ve Kültür Merkezi Salonu boş kalırken, göze çarpanlar ise kürsü, seçim sandığı bir de “genel kurula hoş geldiniz” yazılı afiş oldu.

Haberin DevamıReklam




Genel kurulun yapılamaması üzerine “Kulübümüzün bugünkü olağanüstü genel kurulu çoğunluğun sağlanamaması sebebiyle ertelenmiştir. Ertelenen olağanüstü genel kurulumuz,
24 Haziran Pazartesi günü EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 18:30’da çoğunluk aranmadan yapılacaktır” denildi.

Kulübün 14 Mayıs’ta yapılan genel kurulunda Ahmet Yalın Yıldırım başkanlığında bir yönetim oluşturulmuş, ancak çok sayıda isim bilgileri dışında listede yer aldıklarını ifade ederek istifa etmiş, bu nedenle de olağanüstü genel kurul kararı alınmıştı.