Denizlispor ile Gençlerbirliği’nin sessiz randevusu – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor ile Gençlerbirliği’nin sessiz randevusu

Denizlispor ile Gençlerbirliği’nin sessiz randevusu

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 9 Aralık 2018 Pazar - 17:55Güncelleme: 9 Aralık 2018 Pazar - 18:41
Denizlispor ile Gençlerbirliği’nin sessiz randevusu

Denizlispor, lider Gençlerbirliği ile kendi sahasında son yılların seyirci rekorunu kırarak oynadığı maçta golsüz berabere kaldı: 0-0

Denizlispor karşılaşmaya istediği gibi başlayamadı. Orta alanda bir türlü topa sahip olamayan yeşil-siyahlılar, bunun sonucunda ilk yarıda rakip kaleye gidemedi. Tek pozisyon ilk yarının son dakikasında Mehmet Akyüz’ün sürüklediği atakla yaratıldı. Kaleci Stackhowiak ise ilk yarıda yaptığı kurtarışlar ile rakip forveti tek başına durdurdu. Horozlar ikinci yarıda orta sahada topu tutmayı başardı ve oyunda dengeyi kurdu.

Lider Gençlerbirliği ise kendi sahasında oynuyormuş gibi rahattı. Denizllispor’un silik futbolundan yararlanan başkent ekibi, çok sayıda gol pozisyonu yakaladı. Ancak forvet oyuncuları son vuruşta pozisyon üretme kadar başarılı değildi.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 4: Alper Uludağ’ın kullandığı korner atışında Dos Santos, kafa ile kaleye gönderdi. Top direğin dibinden auta gitti.

Dakika 12: Taha Can’ın kaptırdığı topla ceza sahasına giren Sessegnon, kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda Stackhowiak, topu kornere çeldi.

Dakika 26: Da Silva’nın ara pasında topla buluşan Alper Uludağ çaprazdan sert bir şut çıkardı. Meşin yuvarlak yandan dışarıya gitti.

Dakika 44: Denizlispor ilk kez rakip kaleye etkili gittiği pozisyonda Mehmet Akyüz, kaleye vurmak yerine topu Ziya Alkurt’a aktarmak isteyince defans tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 74: Sessegnon’un kullandığı serbest vuruşta top üst ağlarda kaldı.

Dakika 78: Burak Çalık topla ceza sahasına girdi, kaleciyi de çalımladı, ancak boş kaleye topu atmak yerine kale çizgisi üzerinde duran Mert Çetin’e nişanladı.

STAT: Atatürk

HAKEMLER: Kutluhan Bilgiç, Oğuz Terzi, Hüseyin Aylak

DENİZLİSPOR: Stackhowiak, Taha Can, Furkan Şeker, Deniz Vural (Dk. 59 Burak Çalık), Abdülkerim Bardakcı, Kerem Can, Ziya Alkurt ( Dk 90+2 Tonya Tisdell), Mbamba, Ismail Aissati, Recep Niyaz (Dk 82 Burak Altıparmak), Mehmet Akyüz

GENÇLERBİRLİĞİ: Hakan Arıkan, Ahmet Oğuz, Mert Çetin, Yasin Pehlivan, Nadir Çiftçi (Dk. 71 Mert Nobre), Sessegnon (Dk. 82 Matei), Dos Santos, Deniz Yılmaz (Dk. 86 Bekir Yılmaz), Selçuk Şahin, Alper Uludağ, Da Silva

GOL: Yok

S.KART: Ismail Aissati, Deniz Vural, Ziya Alkurt (Denizlispor), Dos Santos, Deniz Yılmaz (Gençlerbirliği)

Fotoğraf: AA