Denizlispor Başkanı Çetin’den Boluspor’a sert sözler – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
15 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor Başkanı Çetin’den Boluspor’a sert sözler

Denizlispor Başkanı Çetin’den Boluspor’a sert sözler

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 4 Mayıs 2019 Cumartesi - 16:08Güncelleme: 4 Mayıs 2019 Cumartesi - 16:08
Denizlispor Başkanı Çetin’den Boluspor’a sert sözler

Abalı Denizlispor Kulübü Başkanı Ali Çetin, kendi sahasında Hatayspor’a 4-1 gibi farklı bir skorla yenilen Boluspor’a sert sözlerle yüklendi. Boluspor’un yedek kadroyla sahaya çıkmasını eleştiren Çetin, “Taraftarlarımız kardeş camia Boluspor'a cephe almaya başladı” açıklamasını yaptı.

Abalı Denizlispor Başkanı Ali Çetin, yazılı bir açıklama yaparak, dün oynanan ve zirve mücadelesine doğrudan etkileyen Boluspor - Hatayspor maçının skoruna ve sahadaki mücadeleye değindi. Türk futbolu adına üzücü bir karşılaşma izlendiğini dile getiren Çetin, şöyle devam etti:

“FUTBOL ADINA ÜZÜCÜ”

"Türk futbolu açısından üzücü bir manzaraydı. Boluspor gibi büyük bir camianın yedek ağırlıklı kadro ile sahaya çıkması ve bariz hatalardan gol yemesi izleyenlerde ve camiamızda üzüntüye yol açtı. Taraftarlarımız kardeş camia Boluspor'a cephe almaya başladı. Ancak unutulmamalıdır ki, takımımız geriye kalan tüm maçlarını kazanarak süper lig ipini göğüsleyecektir. Taraftarlarımızı sağduyuya davet ediyor, kendi işimizi kendimiz bitirmek istiyoruz. Kimsenin mücadelesi bizi ilgilendirmiyor. Ancak, her takımın birbirleri ile rakip oldukları unutulmamalı ve herkesin bütün takımlara karşı eşit mücadele etmesini beklemekteyiz. Biz kendi mücadelemize bakacağız. Sadece sahada alın teri ve emek görmek istiyoruz.

“BU KADAR BARİZ HATA OLMAZ”

Sezona şampiyonluk parolası ile çıkmış bir takımın sezon sonunda hak ettiği yeri bulamaması kimsenin suçu değildir. Elbette kendilerinin tercihidir, kadroyu kendileri belirler. Yine de yenilebilirler. Ancak bu kadar bariz hatalar olamaz. Dünkü manzara karşısında ne diyeceğimi bilemiyorum. Umarım vicdanları rahattır. Kimsenin ne yaptığı bizi ilgilendirmiyor ancak bu şekilde Türk futbolunun ilerlemesi beklenemez. Taraftarlarımız sakin olsunlar ve bizleri desteklemeye devam etsinler. Sezon sonunda gülen taraf biz olacağız."