Denizlispor 2’de 2 istiyor – D20Haber
25.04.2024, Perşembe
17 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlispor 2’de 2 istiyor

Denizlispor 2’de 2 istiyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 8 Mayıs 2017 Pazartesi - 14:31Güncelleme: 8 Mayıs 2017 Pazartesi - 14:31
Denizlispor 2’de 2 istiyor

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde 32'nci hafta randevusunda şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor'u evinde 2-0 mağlup ederek 4 maçlık galibiyet hasretine son veren Denizlispor, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Giresunspor'u da yenip ikide 2 yapmayı hedefliyor.

Giresunspor'un da play off hattında yer aldığını hatırlatan Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, "Eskişehirspor galibiyeti, takımın moral motivasyonunu zirveye çıkardı. Şampiyonluk yolunun Denizli'den geçtiğini bir kez daha kanıtladık. Birlik ve beraber olduğumuzda neler yapabileceğimizi de gösterdik" dedi.

Takımın son 2 maçta bir hayli toparlandığını, Eskişehirspor karşısında bunun açıkça göründüğünü dile getiren teknik sorumlu Ali Yalçın ise şunları söyledi:

"Rakip ve saha ayrımı yapmadan her maça kazanmak için çıkıyoruz. Eskişehirspor'u kendi sahamızda karşılayıp, hızlı ataklarla sonuca gitmeyi planlamıştık ve oyuncularımız bu planı çok iyi uyguladı. Cumartesi günü zorlu bir sınav daha bizi bekliyor. Giresunspor son üç maçta iki yenilgi aldı. Puan kaybına tahammülleri yok. Çok dikkatli olmalıyız."

Alperen ve Yasin'in sezonu kapattığı yeşil siyahlı ekipte Sankoh ise sarı kart cezalısı.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)