Denizlili bisikletçiler milli takıma çağrıldı – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlili bisikletçiler milli takıma çağrıldı

Denizlili bisikletçiler milli takıma çağrıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 19 Ağustos 2022 Cuma - 17:39Güncelleme: 19 Ağustos 2022 Cuma - 17:56
Denizlili bisikletçiler milli takıma çağrıldı

Denizli bölgesinden iki bisikletçi milli takıma davet edildi. Berkant Taşçı Macaristan’da, Mustafa Tekin ise Kayseri’deki uluslararası yarışmada pedal çevirecek.

NF Kimya Bisiklet Takımının genç sporcuları bu sezon gösterdikleri başarılı performans ile bir kez daha milli takımdan davet aldı. Gençler genel klasmanında ikinci sırada yer alan Berkant Taşçı, Macaristan’da yapılacak 4 etaplı yarışa katılmak üzere Genç Milli Takım kafilesine çağrıldı.

Denizli’nin bir başka başarılı bisikletçisi Mustafa Tekin ise, büyükler kategorisinde gösterdiği istikrarlı performansıyla milli takım ile Kayseri de yapılacak uluslararası grand prix yarışlarında pedal çevirecek.

Başarılı bisikletçilerin antrenörü Hakan Yıldırım, milli davetlerle ilgili “12 yıldır aralıksız Denizli’yi ulusal ve uluslararası platformda temsil ediyoruz. Bugüne kadar da 12 sporcumuzu milli takıma kazandırdık. 15 Temmuz yarışlarında birinci olan Mustafa Tekin ve gençler genel klasmanında ikinciliğini devam ettiren Berkant Taşçı’yı milli takıma seçildikleri için kutluyorum. Gösterdikleri performansın mükâfatını almaları Denizli adına mutluluk verici. Bizlere verilen destek sayesinde başarılarımızı artırarak Denizli’yi bisiklet sporunda söz sahibi bir noktaya getirdik. Desteğini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman’a teşekkür ederim” dedi.