Denizlili Alperen 2.15’lik atlayışıyla Avrupa’nın zirvesinde – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
16 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlili Alperen 2.15’lik atlayışıyla Avrupa’nın zirvesinde

Denizlili Alperen 2.15’lik atlayışıyla Avrupa’nın zirvesinde

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 18 Eylül 2017 Pazartesi - 16:46Güncelleme: 18 Eylül 2017 Pazartesi - 16:46
Denizlili Alperen 2.15’lik atlayışıyla Avrupa’nın zirvesinde

Denizlili Milli Atlet Alperen Acet, Çek Cumhuriyeti’nin Brno kentinde düzenlenen U20 Avrupa Kulüpler Atletizm Şampiyonası’nda Denizlili Milli Sporcu Alperen Acet, yüksek atlama dalında 2.15’lik atlayışı ile Avrupa Şampiyonu oldu.

Çek Cumhuriyeti’nin Brno kentinde Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası düzenlendi. Genç Kadınlar ve Erkekler kategorisinde Fenerbahçe’nin iki şampiyonluğu ile tamamlanan turnuvada sarı lacivertli mayoyu terleten Denizlili Milli Sporcu Alperen Acet, yüksek atlama dalında 2.15’lik atlayışı ile Avrupa Şampiyonu oldu.

ALPEREN ŞAMPİYONLUKLARA DOYMUYOR

Antrenör Cavit Ceylan’ın gözetiminde turnuvaya hazırlanan Acet, geçtiğimiz yıl İspanya’nın Castellon kentinde düzenlenen Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda da 2.10’luk derecesiyle şampiyonluğa ulaşmıştı. Ulusal ve uluslararası arenada kazandığı zaferlerle ülkemizi gururlandıran Acet, Denizli halkına desteklerinden dolayı teşekkür ederek her turnuvada en iyisini yapmak için çalıştığını söyledi.

CAVİT CEYLAN: “HEDEFİMİZ TÜRKİYE REKORU”

Alperen'in başarısından dolayı açıklama yapan Antrenör Cavit Ceylan: "Alperen ile birlikte harika bir sezon geçirdik. Planladığımız hedeflere elde edilen derecelerle ulaşmış olduk. Bundan sonraki ilk hedefimiz 2.26 olan Türkiye rekorunu kırmak olacak. Alperen’i ülkemize yaşattığı gururdan dolayı tebrik ederim. Bu yola çıktığımız sürece Denizli halkı her zaman yanımızda oldu. Denizli halkına bize desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz Ahmet İbanoğlu’na teşekkür ederim." dedi.

İBANOĞLU: “ALPEREN HER TURNUVADA TECRÜBESİNİ ARTTIRIYOR”

Milli Atlet Alperen Acet’in elde ettiği başarılarla bir kez daha Denizlilileri gururlandırdığını söyleyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Alperen’in katıldığı her şampiyonada tecrübesini arttırdığını belirtti. Başarılı sporcunun ailesine ve Antrenör Cavit Ceylan’a teşekkür eden İbanoğlu, Alperen’in bundan sonraki turnuvalarda başarılarını sürdüreceğine inandığını söyledi.