Denizlili 2 hakem Süper Lig’de görev yapacak – D20Haber
03.05.2024, Cuma
14 °C / 26 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizlili 2 hakem Süper Lig’de görev...

Denizlili 2 hakem Süper Lig’de görev yapacak

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 13 Temmuz 2017 Perşembe - 08:59Güncelleme: 13 Temmuz 2017 Perşembe - 08:59
Denizlili 2 hakem Süper Lig’de görev yapacak

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 2017-2018 futbol sezonunda üst liglerde görev yapacak hakemleri açıkladı. Ümit Öztürk, Süper Lig’de maç yönetecek 22 hakem arasına girdi. Osman Gökhan Bilir de 44 kişilik Süper Lig yan hakem listesine girdi.

Denizlili futbolseverler, Denizlispor’un 2009-2010 sezonunda küme düşmesinden bu yana Süper Lig’e hasret. Ancak futbol hakemliğinde ise geçen sezon olduğu gibi, bu sezon da Süper Lig hakem kadrosuna 2 ismi sokmayı başardı. Orta hakem Ümit Öztürk, Süper Lig’de maç yönetecek 22 hakemden birisi oldu. Osman Gökhan Bilir de Süper Lig’de yardımcı hakemlik yapacak 44 kişilik listede yer aldı.

AVRUPA’DA MAÇA ÇIKTILAR

Denizli’nin futbol hakemliğindeki genç temsilcileri Ümit Öztür ve Osman Gökhan Bilir, bu sezona 29 Haziran’da Vojvodina – Ruzomberok arasında oynana UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme turunda görev aldı. Bu karşılaşmada Ümit Öztürk 4. hakem, Osman Gökhan Bilir ise yardımcı hakem olarak görev yaptı.

B VE C KLASMANINDA DA DENİZLİLİ HAKEMLER VAR

Merkez Hakem Kurulu listesinde, Murat Tuğberk Curbay B Klasmanı yardımcı hakemi, Feridun Daldaş C klasmanı hakemi, Murat Can Ilgaz ve Yusuf Batuhan Yıldızlar da C Klasman yardımcı hakemleri olarak yer aldı.

İBANOĞLU’NU ZİYARET ETTİLER

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan hakemler, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti. Aynı zamanda Futbol Üst Klasman Gözlemciliği görevini sürdüren İbanoğlu, yeni sezonda Denizli’yi temsil edecek hakemlere başarılar diledi. Ülkemizin futbol hakemliğinde çok önemli seviyelere yükseldiğini kaydeden İbanoğlu, genç hakemlerin de geldikleri seviyede görevlerini başarıyla yapacaklarına inandığını söyledi.

Denizlili 2 hakem Süper Lig’de görev yapacak