Tenis kortları 2,2 milyon lira harcamayla yenilendi – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Tenis kortları 2,2 milyon lira harcamayla...

Tenis kortları 2,2 milyon lira harcamayla yenilendi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 6 Ekim 2023 Cuma - 20:36Güncelleme: 6 Ekim 2023 Cuma - 20:36
Tenis kortları 2,2 milyon lira harcamayla yenilendi

Denizli’nin Merkezefendi ilçesindeki tenis kortları, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yapılan 2 milyon 247 bin lira harcamayla yenilendi.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün Gümüşler’deki Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Kompleksi Yerleşkesi’nde yer alan Merkezefendi Tenis Kortları, yenilenerek hizmete hazır hale geldi.

Yaklaşık üç aydır devam eden bakım - onarım ve yenileme çalışmalarıyla üç tenis kortu ve bir antrenman sahasının sentetik zemin kaplaması ile tel örgülerinin değişimi ve saha aydınlatması işleri gerçekleştirildi.

Kapalı kortun üst brandası yenilenerek, dört mevsim antrenman ve maçların yapılabilmesine uygun hale getirildi.

Tenis kortları alanında bulunan sosyal tesis binası da iç-dış bakım, onarım ve tefrişat çalışmalarının tamamlanmasıyla tekrar faaliyete geçti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ödeneği ile yenilenen Merkezefendi Tenis Kortlarının ihale bedelinin 2 milyon 247 bin lira olduğu belirtildi.

Yüklenici firma tarafından sözleşme de belirtilen tarihten önce teslimi yapılan tenis kortlarında inceleme yapan Denizli Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer İlman, Denizli’de sporun gelişmesi için altyapıya, tesisleşmeye ve spor organizasyonlarına çok büyük önem verdiklerini söyledi.

İl Müdürlüğü kadrosunda bulunan 4 antrenörün yıl boyunca okullarda tarama yapıp tenis branşına yatkın ve yetenekli çocuklara ücretsiz eğitimler verileceğini kaydeden İlman, gelecekte profesyonel sporcu olmanın yolunun bu tesislerden geçtiğini sözlerine ekledi.

DENİZLİ (İHA)