Yaz Spor Okulları açıldı – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Yaz Spor Okulları açıldı

Yaz Spor Okulları açıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Temmuz 2023 Çarşamba - 15:39Güncelleme: 5 Temmuz 2023 Çarşamba - 15:39
Yaz Spor Okulları açıldı

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor Okulları açıldı. 13 bin dolayında öğrencinin katıldığı 21 branştaki kurslarda 86 antrenör görev alacak.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 4-18 yaş arası öğrencilere yönelik düzenlediği yaz spor okulları, Hasan Güngör Spor Salonu’nda düzenlenen törenle açıldı. Programda cimnastik, eskrim, karate, judo, güreş ve masa tenisi sporcuları ile 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi Halk Oyunları Ekibi gösteriler sundu.

İlçe merkezlerinde de faaliyet gösterecek olan yaz spor okullarına 21 branşta 13 bin dolayında başvuru oldu. Kurslar 86 antrenör gözetiminde eğitim verilecek.

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Ömer İlman, açılış törenindeki konuşmasında sanayide marka kent olan Denizli’nin sporda da marka olması için çalıştıklarını, başta Denizli Büyükşehir Belediyesi olmak üzere ilçe belediyelerinin de spora destek sağladığını söyledi.

Öte yandan, engelli bireylerin de spor okullarına katılmalarına katılabilecekleri bildirildi. Sekiz farklı branşta planlanan kurslarla ilgili bilgi almak ve başvuruda bulunmak isteyenlerin Gençlik ve Spor Müdürlüklerine başvuruda bulunabileceği belirtildi.