Federasyon temsilcileri toplantısı yapıldı – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
16 °C / 29 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Federasyon temsilcileri toplantısı yapıldı

Federasyon temsilcileri toplantısı yapıldı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Eylül 2022 Çarşamba - 11:01Güncelleme: 21 Eylül 2022 Çarşamba - 11:01
Federasyon temsilcileri toplantısı yapıldı

Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen toplantıda, federasyonların il temsilcileri bir araya geldi.

Federasyon il temsilcileri ile yeni sezon öncesi tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı. Fatma Yıldız Hanım Yurdu toplantı salonunda gerçekleşen programa, federasyonların Denizli temsilcileri ile Gençlik Spor İl Müdür Vekili Ömer İlman ve ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, toplantıda yaptığı konuşmada, sporda Denizli'nin gelişmesi ve hak ettiği yere ulaşması için gayretli çalışmalara ihtiyaç olduğunu söyledi. İldeki tesis kapasitesinin ve standartlarının her geçen gün arttığını belirten İlman, modern tesis altyapısı ile Denizli'de yeni sezonda organizasyon kabiliyetini arttıracaklarını ve daha çok, daha kaliteli spor organizasyonları ile ivmeyi yükselteceklerini ifade etti.

ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya da amatör sporlar olarak 142 kulüp ile sadece futbol değil, tüm branşlarda spor kenti olmayı kendilerine hedef edindiklerini kaydetti. İl temsilcilerinin gönüllü olarak bu işe soyunan kişiler olduğuna işaret eden Sarıkaya, her birinin gece gündüz demeden fedakarca çalıştıklarını bildiklerini sözlerine ekledi.

Toplantı branşlar, sporcu ve kulüp sayılarının arttırılması, yeni dönem çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişiyle sona erdi.