Tan Gençlik ve Spor Kulübü, kadınlarda Masa Tenisi Süper Ligi’ne yükseldi – D20Haber
26.04.2024, Cuma
14 °C / 28 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Tan Gençlik ve Spor Kulübü, kadınlarda...

Tan Gençlik ve Spor Kulübü, kadınlarda Masa Tenisi Süper Ligi’ne yükseldi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 21 Haziran 2021 Pazartesi - 13:56Güncelleme: 21 Haziran 2021 Pazartesi - 13:56
Tan Gençlik ve Spor Kulübü, kadınlarda Masa Tenisi Süper Ligi’ne yükseldi

Tan Gençlik ve Spor Kulübü, Ankara’da yapılan play-off maçları sonunda kadınlarda Masa Tenisi Süper Ligi’ne yükseldi.

Denizlispor’un küme düşmesiyle üzüntü yaşayan Denizlililer, basketbolda Merkezefendi Belediyesi’nin, masa tenisinde de Tan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü’nün Süper Lige yükselmesiyle moral buldu.

2020-2021 Suzan Özbek sezonu Türkiye 1.Ligi 3. etap karşılaşmaları Ankara´da Taha Akgül Spor Salonu’nda yapıldı. Kadınarlar play-off grubunda Kocasinan Belediyesi B takımı 27 puanla şampiyonluğu kazandı. Hatay ASP, Denizli Tan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü üçüncü, Masa Der dördüncü, Balıkesir Büyükşehir beşinci sırayı aldı. İlk üç sırayı alde eden takımlar Süper Lige çıktı.

Hande Özcan, Sevdenur Özkaya, Buse Elver, Nisanur Dersal, Pınar Şen ve Dilan Tek’ten oluşan Tan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü, 18 galibiyet ve 6 yenilgi aldı.

Tan Halk Oyunları Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Tevfik Tan, elde edilen başarılı sonuçla ilgili “Takımımız, Ankara’da yapılan play-off maçlarının sonunda Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Süper Ligi’nde oynamaya hak kazanmıştır. Sporcu kızlarım Babalar Günü’nde bana çok güzel bir hediye verdi. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Denetleme Kurulu üyesi olarak madalyalarını takmak ve kupalarını vermek bana nasip oldu. Başta antrenörümüz ve sporcularımız olmak üzere bize gönül veren ve destekleyen herkese teşekkür ediyorum” dedi.