Denizli ASKF Başkanlığı için 3 aday yarıştı, Ceşen seçildi – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Denizli ASKF Başkanlığı için 3 aday...

Denizli ASKF Başkanlığı için 3 aday yarıştı, Ceşen seçildi

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 5 Temmuz 2023 Çarşamba - 10:26Güncelleme: 5 Temmuz 2023 Çarşamba - 10:26
Denizli ASKF Başkanlığı için 3 aday yarıştı, Ceşen seçildi

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) 16. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Üç adaylı genel kurulda Feyyaz Ceşen, bir dönem aranın ardından yeniden Denizli ASKF Başkanlığına seçildi

Denizli ASKF’nin olağan genel kurulu Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Genel kurulu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, delegeler ve kulüp temsilcileri katıldı.

Genel kurulda, Ayşe Sarıkaya, Feyyaz Ceşen, Şükrü Averi ve Sevil Güngör adaylıklarını açıkladı. Ancak oy verme işleminin başlamasından önce Şükrü Averi, diğer başkan adayı Sevil Güngör lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Seçimde 388 delege oy kullandı. Feyyaz Ceşen 183 oy alarak 4. kez Denizli ASKF Başkanlığına seçildi. Adaylardan Ayşe Sarıkaya 166 ve Sevil Güngör 28 oy aldı. 4 oy da geçersiz sayıldı.

Ceşen başkanlığındaki yönetim kurulu da Mustafa Doğan, Selim Erol, Muhammet Karataş, Mehmet Kabakçı, Osman Küçükşahal, Ömer Çimen, Oğuz Karakaya, Seyhan Duru, Ayhan Matrak, Tolga Erdey, Emrah Ay, Bekir Sönmez ve Yaşar Güvenli’den oluştu.

"DENİZLİ PROJEMİZ YARIM KALDI"

Seçimi değerlendiren Ceşen, kazananın Denizli olduğunu söyleyerek, “Ben öncelikle 16. genel kurulumuzun şenlik ve coşku içerisinde saygı içerisinde geçtiği için bütün kulüp başkanlarımıza, delegelerimize, misafirlerimize teşekkür ediyorum. Hafta içi olmasına rağmen yoğun bir katılım oldu. Denizli her şeyi hak ediyor. Denizli projemiz yarım kaldı. Biz bu yarım kalan projemizi devam ettirip onu tamamlamak için bu göreve talip olduk. Öncelikle gençler benim bir dönem daha bu göreve talip olmamı istediler. Ben bu gençlerin hatırını kıramazdım ve kırmadım” dedi.

Hayaline de değinen başkan Ceşen, “Amatör Spor Kompleksi bugün ihale aşamasına geldi. Projeleri bitti. Millet Bahçesiyle birlikte Amatör Spor Kompleksi’nin yapılması Denizli’nin adını çehresini her şeyini değiştirecektir. Çocuklarımız spor yapacaktır. Aileler spor yapacaklar. Burada çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. Onun için çok mutluyum. Yeni dönem için şunu özellikle söylemek istiyorum. Adaleti asla elden bırakmayacağız. Asla ayrıştırmayacağız. Tüm kulüpler bizim kulübümüz. Öncelikli hedefim çocuklarımıza spor yaptırmaktı” ifadelerini kullandı.

DENİZLİ (İHA)