Sarıkaya: AB projeleri için çalışma başlattık – D20Haber
24.04.2024, Çarşamba
18 °C / 34 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Sarıkaya: AB projeleri için çalışma başlattık

Sarıkaya: AB projeleri için çalışma başlattık

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 14 Ekim 2021 Perşembe - 16:24Güncelleme: 14 Ekim 2021 Perşembe - 16:25
Sarıkaya: AB projeleri için çalışma başlattık

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ayşe Sarıkaya, ulusal ve uluslararası iş birliğine yönelik projeler ile Avrupa Birliği (AB) projeleri için ön çalışma başlattıklarını belirtti..

Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya, Denizli Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sarıkaya, covid-19 nedeniyle ara verilen amatör futbol karşılaşmalarının yeniden başlamasına sayılı günler kaldığını, Denizli Süper Amatör Ligi’nde 2021-2022 sezonunun 17 Ekim Pazar günü saat 13.00’te Dr. Samim Gök Akkonak Stadı’nda oynanacak Denizli Yıldızspor-Kuşpınarspor maçıyla start alacağını söyledi.

Amatör spor kulüplerinin sorun ve ihtiyaçlarıyla yakından ilgilendiklerini, problemlerin ve zorlukların ortak çözüm üreterek aşılacağını kaydeden Sarıkaya, göreve geldikleri andan itibaren verdikleri sözleri birer birer yerine getirdiklerini kaydetti.

Sarıkaya’nın basın toplantısında dile getirdiği konular satır başlarıyla şöyle:

- Hayat suyla başlar ilkesi ile oluşturduğumuz ‘Su Desteği Projemizi’ hayata geçirerek, kulüplerimize su dağıtımına başlıyoruz.

- Denizli ASKF İdari Ofislerimizin ilkini Çivril ilçemizde açtık.

- Denizli ASKF Belge Yönetim Sistemi oluşturarak, dijital ve teknolojik bir ASKF hedeflemiştik. Geriye dönük 5 yıllık tüm hakem ve gözlemci raporları ile esame listelerini takım takım, kategori kategori klasörler oluşturarak en kısa sürede bilgiye ulaşımı sağladık.

- Kulüp bilgileri, TASKK ve TFF’de bulunan kayıt bilgileri ile karşılaştırılarak bilgi güncellemesi yapılmaktadır. Güncellenen kulüp bilgileri www.denizliaskf.org.tr adresinde yayınlanmıştır. Özlük dosyalarını yenilenmiştir. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tescili yapılmayan kulüpler belirlenerek en kısa zamanda tescillerinin yapılması istenmiştir.

- Ulusal ve uluslararası işbirliğine yönelik projeler ile Avrupa Birliği projeleri için ön çalışmalar başlattık.