Demirci ve Dağ, dünya şampiyonluğu için mindere çıkacaklar – D20Haber
27.04.2024, Cumartesi
14 °C / 32 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Demirci ve Dağ, dünya şampiyonluğu için...

Demirci ve Dağ, dünya şampiyonluğu için mindere çıkacaklar

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 24 Ekim 2018 Çarşamba - 11:48Güncelleme: 24 Ekim 2018 Çarşamba - 11:48
Demirci ve Dağ, dünya şampiyonluğu için mindere çıkacaklar

Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de devam eden Dünya Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stilde heyecan başlıyor. Denizlili güreşçiler Murat Dağ 72 kiloda, Süleyman Demirci 97 kiloda şampiyonluk için mindere çıkacak.

Greko-Romen Güreş Milli Takımı, Macaristan’da düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası için Budapeşte’ye gitti. Güreşçiler, yarından itibaren mindere çıkacak. Son derece başarılı bir çalışma dönemini geride bıraktıklarını söyleyen Greko-Romen Milli Takım Teknik Direktörü Salih Bora, mindere çıkma zamanının geldiğini, hedeflerinin geçen yıl Paris’te yapılan şampiyonadan daha başarılı olmak olduğunu belirtti.

Dünya Güreş Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek Denizlili sporcular 97 kg’da Süleyman Demirci ile 72 kg’da Murat Dağ'a destek mesajları gelmeye devam ediyor. Şehrin farklı noktalarına asılan afişlerle iki sporcuya başarılar dileyen Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün ardından, Güreş Eğitim Merkezi öğrencileri de bir araya gelerek kalplerinin Budapeşte’de milliler için attığını poz vererek gösterdi. İki sporcuya ayrıcasosyal medya hesaplarından tanıyan tanımayan yüzlerce kişi tarafından başarı dileklerini içeren mesajlar atıldı.

Dünya Güreş Şampiyonası’ndan milli takımın iyi bir dereceyle döneceğine inandığını ifade eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, millilere başarılar diledi. Süleyman Demirci ve Murat Dağ’ın tamamen şampiyonaya konsantre olduğunu ve yüksek moralle Budapeşte’ye uğurladıklarını belirten İbanoğlu, Denizlililerin ve Türk halkının dualarının onlarla olduğunu, ay yıldızlı bayrağımızı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi.