Okul Sporları Cimnastik İl Birinciliği yarışmaları tamamlandı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışmalarda, Özel Bahçeşehir Ortaokulu küçükler ve yıldızlarda, Denizli Lisesi gençlerde birinci oldu.
Hasan Güngör Spor Salonu’nda yapılan Okul Sporları Cimnastik Denizli İl Birinciliği yarışmaları sona erdi. Tüm kategorilerde 11 okul ve 110 sporcunun mücadele verdiği yarışmalarda, kürsü için yoğun mücadele sergilendi.
Küçükler kategorisinde birinciliği Özel Bahçeşehir Ortaokulu elde ederken, Özel ODTÜ Ortaokulu ikinci ve Özel PEV Ortaokulu üçüncü sırada yer aldı.
Bu kategoride de birincilik Özel Bahçeşehir Ortaokulu’nun oldu. Özel ODTÜ Ortaokulu ikinciliği, Güzelpınar Yavuzlar Ortaokulu üçüncülüğü ve Namık Kemal Ortaokulu dördüncülüğü elde etti.
Denizli Lisesi rakiplerini geride bırakıp birincilik kürsüsüne çıkarken, Anafartalar Lisesi ikinci ve Tavas Sağlık Meslek Lisesi üçüncü oldu.