Çal Belediyespor’dan Denizlispor’a sitem – D20Haber
28.04.2024, Pazar
14 °C / 30 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Çal Belediyespor’dan Denizlispor’a sitem

Çal Belediyespor’dan Denizlispor’a sitem

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 7 Temmuz 2017 Cuma - 16:21Güncelleme: 7 Temmuz 2017 Cuma - 16:21
Çal Belediyespor’dan Denizlispor’a sitem

Çal Belediyespor yönetiminden Denizlispor’a sitem var. Kulüp Başkanı Adnan Tatar, Denizli Futbol Akademi’nin yeşil siyahlı kulüp tarafından sanki bilerek 3. Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) düşürüldüğünü iddia etti ve “Madem küme düşürecektiniz bize verseydiniz” siteminde bulundu.

Bilindiği üzere alt yapı oluşturması için Denizli Belediyespor’un ismi Denizli Futbol Akademi olarak değiştirilmiş ve Denizlispor’a devredilmişti. Ancak, Denizli Futbol Akademi aldığı kötü sonuçlarla 3. Lig’den bölgesel lige düşmüştü.

Yeni sezon öncesi de Denizli Futbol Akademi’nin bölgesel ligden düşen Sarayköy’e verildiğini, böylece Sarayköyspor’un yeniden bu ligde mücadele etmesinin sağlandığını kaydeden Çal Belediyespor Başkanı Adnan Tatar, “Geçen sezon Denizli Futbol Akademi’yi Denizlispor sanki bilerek düşürdü. Yazıktır, kulüpler 3.Lig’e çıkabilmek için ne paralar harcıyor. Madem ki düşeceklerdi, 3.Lig’de iken bize ya da Kale gibi 3.Lig hedefi olan bir kulübe geçen sezon verselerdi Denizli Futbol Akademi’yi. Önce düşürdüler, sonra da BAL’da bile oynayamayacaklarını açıkladılar” dedi.

SARAYKÖY’E BAŞARI DİLEDİ

Sarayköyspor’un Çal Belediyespor’un dost kulübü olduğunu ifade eden Tatar, “BAL’da Sarayköyspor ile aynı grupta yer alacak olmamız tatlı bir rekabeti yaşatacaktır. Sarayköy’ün düştüğüne üzülmüştük. Denizlispor’a geçen sezon yaptığı hatalarla Denizli Futbol Akademi’yi düşürdüğü için sitem ederken, Sarayköyspor’a başarı diliyoruz” diye konuştu.