05.10.2026, Pazartesi
15 °C / 25 °C Denizli Hava Durumu

Çal Belediyespor’da gelecek sezon hazırlıkları başladı

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 20 Şubat 2018 Salı - 09:50Güncelleme: 20 Şubat 2018 Salı - 09:50
Çal Belediyespor’da gelecek sezon hazırlıkları başladı

Bölgesel Amatör Lig 8.Grup’ta şampiyonluk yarışına havlu atan Çal Belediyespor’da gelecek sezon için çalışmalar başladı. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Kulüp Başkanı Adnan Tatar ile görüşerek, “Yaş ortalaması daha genç bir ekiple yola devam edilmesi” konusunda fikir birliğine vardı.

Çal Belediyespor’un geçen sezon Süper Amatör Küme, bu sezon da Bölgesel Amatör Lig’de Çal’a ve bölgeye büyük heyecan yaşattığını dile getiren Akcan, “İlçemizin sosyo-kültürel ve sportif hayatına zenginlik katan Çal Garası, belediyemizin projesidir. Kulüp Başkanı ile emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sezon henüz bitmedi, ancak biz gelecek sezonun hazırlıklarına başladık” dedi.
Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, takımda bir düşüş yaşandığını, bunun da doğal olduğunu söyleyerek, “Son haftalarda iyi futbol oynamıyoruz. Ahengimiz bozuldu. Bu da doğaldır, çünkü şampiyonluk yarışından koptuk. Kalan maçlarda ekibimiz elinden geleni yapacaktır” diye konuştu.

Haberin DevamıReklam