Çal Belediyespor, Ödemişspor’u bekliyor – D20Haber
02.05.2024, Perşembe
14 °C / 27 °C Denizli Hava Durumu
  1. ANA SAYFA
  2. /
  3. SPOR
  4. /
  5. SPOR
  6. /
  7. Çal Belediyespor, Ödemişspor’u bekliyor

Çal Belediyespor, Ödemişspor’u bekliyor

A- A+
D20HABER
Yayınlanma: 28 Eylül 2017 Perşembe - 15:31Güncelleme: 28 Eylül 2017 Perşembe - 15:31
Çal Belediyespor, Ödemişspor’u bekliyor

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) sezona Kale Belediyespor yenilgisi ile başlayan Çal Belediyespor, pazar günü sahasında Ödemişspor ile oynayacağı maça kilitlendi. Çal Garası, bu sezon ilk kez taraftarı önüne çıkacak.

Teknik Direktör Mustafa Ali Gözlükaya, Kale Belediyespor maçında iyi futbol oynadıklarını, ancak şanssız bir şekilde sahadan yenik ayrıldıklarını söyleyerek, “İyi oynayana puan verilmiyor. Kale Belediyespor maçında hatalarımızı gördük. Ödemişspor maçı farklı olacak. Şampiyon olacaksak, sahamızda puan kaybetmememiz gerekiyor. Çok iyi bir kadromuz var. Ödemişspor’u yenip, galibiyeti Çallılar’a armağan edeceğiz” dedi.

Gözlükaya, Belediye Başkanı Fethi Akcan ve Kulüp Başkanı Adnan Tatar ile de görüştüğünü de kaydederek, “Başkanlara da galibiyet sözü verdik. Gece gündüz bu takımın başarısı için saha dışında mücadele eden ve çırpınan bu insanları mutlu etmek bizim başlıca görevimiz. Futbolcu arkadaşlarım da ellerinden geleni yapacaktır” diye konuştu.

Çal Garası, maçın son hazırlıklarını Çal Stadı’nda yaptı. Bu maçta kart cezalısı Yasin Kocaman forma giyemeyecek. İlçe Stadı’nda oynanacak Çal Belediyespor-Ödemişspor maçı pazar günü saat 15.00’de başlayacak.